donem impuls a l'emprenedor!

"15 hores per tenir una idea general de comptabilitat”

Formació per a empreses i emprenedors
17/09/2013 09:00 Molí Empresa

 

Curs de formació  (INSCRIPCIONS TANCADES)

DATA:

Dies: 17, 19 i 26 de setembre de 2013
Horari: De 9:00 a 14:00 hores

A QUI VA DIRIGIT:

Responsables d’àrea, propietaris de pime que si bé no desenvolupen tasques financeres els convé fer seguiment del seu negoci per prendre decisions.

OBJECTIUS:

Aconseguir que els participants sense coneixements comptables previs vulguin introduir-s’hi per tenir una idea global del negoci i puguin prendre decisions encertades.

CONTINGUT:

- Objectius de la comptabilitat
- El Patrimoni Empresarial
- Teoria de comptes
- Principis del Pla General Comptable
- Tancament de l’exercici i resultat del mateix
- Impost sobre el Valor Afegit

 

Curs a càrrec de Jordi Sanglàs de la Consultora Aula Empresarial de Catalunya S.L, a la sala de conferències del Molí Empresa, instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

INSCRIPCIONS: INSCRIPCIONS TANCADES

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats