donem impuls a l'emprenedor!

"Ets jove i vols treballar? Eines per aconseguir-ho” (ATURATS)

Formació per a aturats
22/04/2015 10:00 Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del Riu s/n · 08760 Martorell)

Monogràfic Club de Feina
Formació transversal per millorar l'ocupabilitat de persones en situació d'atur

DATA:

Dia: dimecres 22 d'abril de 2015
Horari: de 10:00 a 14:00 hores

DURADA:

1 sessió de 4 hores.

A QUI VA DIRIGIT:

Adreçat a demandants d’ocupació inscrits al Servei Local d’Ocupació de Martorell, joves de 16 a 25 anys en recerca de feina amb alfabetització i competència digital mínima.

DESCRIPCIÓ:

Taller monogràfic amb l'objectiu de conèixer recursos per trobar feina si ets jove: portals específics per a joves, treball a l’estranger, opcions formatives, programes de formació públics, currículum, estafes, emprenedoria, xarxes socials, serveis públics, eines per a l’auto-candidatura...

Aula de realització:

Sala de Conferències Molí Empresa


Curs a càrrec de l’experta Cèlia Hil, orientadora professional, psicòloga i formadora, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES (Màxim 30 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS: TANCADES

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats