donem impuls a l'emprenedor!

"Com passar una entrevista de selecció per competències” (ATURATS)

Formació per a aturats
19/05/2015 09:30 Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del Riu s/n · 08760 Martorell)

Monogràfic Club de Feina
Formació transversal per millorar l'ocupabilitat de persones en situació d'atur

DATA:

Dia: dimarts 19 de maig de 2015
Horari: de 09:30 a 13:30 hores

DURADA:

1 sessió de 4 hores.

A QUI VA DIRIGIT:

Adreçat a demandants d’ocupació inscrits al Servei Local d’Ocupació de Martorell, en procés de recerca de feina, majors de 16 anys i amb alfabetització mínima.

DESCRIPCIÓ:

Taller monogràfic amb l'objectiu de conèixer els tipus d’entrevistes de selecció que hi ha: individual, col•lectiva, de tribunal, per Skype, telefònica... Etapes de l’entrevista, preparació prèvia, anàlisi posterior, llenguatge no verbal, etc. En aquest monogràfic es realitza pràctica entre els assistents amb un cas real (role-playing), elevator pitch, etc.

Aula de realització:

Sala de conferències Molí Empresa


Curs a càrrec de l’experta Cèlia Hil, orientadora professional, psicòloga i formadora, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES (Màxim 30 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS: TANCAT

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure totes les activitats