donem impuls a l'emprenedor!

“Creació d'una botiga virtual amb Virtuemark”

Formació per a empreses i emprenedors
25/09/2013 16:00 Molí Empresa

 

Curs de formació  (INSCRIPCIONS TANCADES)

DATA:

Dia: 25 de setembre de 2013
Horari: De 16:00 a 20:00 hores

A QUI VA DIRIGIT:

Empresaris, persones emprenedores que vulguin iniciar un projecte de botiga virtual

OBJECTIUS:

Aprendre a desenvolupar un projecte de botiga virtual per a l’empresa, el comerç i la persona emprenedora. Aprendre a dissenyar i estructurar una botiga, escollir els continguts, el producte i la imatge, crear el menús, així com adquirir nocions de posicionament a la xarxa i els requisits legals del funcionament del comerç electrònic.

CONTINGUT:

- Nocions bàsiques de comerç electrònic
- Imatge i disseny d’una botiga virtual
- Preparació del front-office i el back-office
- Usabilitat i experiència d’usuari
- El catàleg virtual
- Implementar un carret de la compra
- Formes de cobrament

 

Curs a càrrec de Francesc Camps de la Consultora External-Norveta Consulting S.L, a la sala de conferències del Molí Empresa, instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

INSCRIPCIONS:  INSCRIPCIONS TANCADES

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats