donem impuls a l'emprenedor!

"Finances i control de gestió del negoci" (EMPRESES)

Formació per a empreses i emprenedors
15/09/2015 09:30 Cal Rapissa (Servei de Promoció Econòmica d'Olesa de Montserrat)

 

Curs de Formació

DATA:

Dies: 15 i 17 de setembre 2015
Horari: de 9.30 a 13.30 h

DURACIÓ:

2 sessions (8 h)

ÀMBIT:

Econòmica, financera i fiscal

A QUI VA DIRIGIT:

Empresaris i empresàries individuals, professionals de pimes i micropimes que tenen responsabilitats dins de l’àrea econòmica i financera de l’empresa.

OBJECTIUS:

Facilitar als participants els conceptes fonamentals per determinar la situació econòmica i financera del seu negoci així com les accions a emprendre ne cadascun del àmbits en funció del diagnòstic realitzat. El taller segueix una metodologia orientada a l’acció, que permetrà d’extrapolar a la seva activitat diària els continguts teòrics adquirits en el taller.

 

Curs a càrrec de Jordi Boixadera (Auren Consultors Barcelona, S.L.), a les instal·lacions de Cal Rapissa · Servei de Promoció Econòmica d'Olesa de Montserrat (c/ Ample, 25 · 08640 Olesa de Montserrat).

MÉS INFORMACIÓ: aj147.comercturisme@olesam.cat o al telèfon 93 778 67 00

PLACES LIMITADES (Màxim 20 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint el formulari d'inscripcions que us facilitaran al Servei de Promoció Econòmica d'Olesa de Montserrat (c/ Ample, 25  ·  08640 Olesa de Montserrat) o o al telèfon 93 778 67 00

 

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats