donem impuls a l'emprenedor!

"Networking Express Pro" (EMPRESES)

Formació per a empreses i emprenedors
17/11/2016 10:00 Sala Conferències Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Dinàmiques de Networking

DATA:

Dia: 17 de novembre de 2016
Horari: de 10.00 h a 13.00 h

DURACIÓ:

1 sessió de 3 h

ÀMBIT:

Dinàmiques de networking

A QUI VA DIRIGIT:

El curs s’adreça preferentment a perfils de Pimes, freelance, emprenedors, autònoms.

OBJECTIUS:

Els objectius d’aquest sessió informativa són:
− Ajudar als membres d’una comunitat a millorar les seves relacions professionals incrementant la xarxa de contactes per augmentar les possibilitats de negoci entre els membres d’una zona/àrea.
− Cohesionar el teixit empresarial amb dinàmiques que generin contactes i creació de comunitat sortint de la zona de confort entre tots els participants de la Comunitat. D’una manera pràctica i experiencial. La millor manera d’aprendre és fer, el que diuen el anglosaxons:’Learning by doing’| ‘Aprenent fent?’
− Culturalment l’empresari, emprenedor, autònom català desitja connectar però té unes barreres per aprofitar tot el seu potencial i el potencial del seu entorn. D’una manera molt propera amb les diferents dinàmiques anirà connectant i potenciant diferents habilitats de forma que connecti amb els seus interlocutors, creant noves oportunitats per ell mateix/a i pels altres assistents.

CONTINGUTS:

− 1ª Activitat: Speednetworking
SpeedDating o Cites ràpides, d’una manera molt dinàmica i directe, sortint de la zona de confort contactarà i connectarà amb molta gent. La idea és veure els grans avantatges d’ampliar la xarxa de contactes, obtenir referències i aconseguir recomanacions.

− 2ª Activitat: Elevator Speech
Un cop trencat el gel, es fan petits grups on tothom pot parlar en públic amb més confiança i relacionar-se amb tothom, adoptant comportaments i presentant-se amb les 5W:  Who - Qui?, What - Què?, Where - On?, When – Quan?, How – Com?, Why - Per què?

− 3ª Activitat: Networking Free
Després de presentar-se diverses vegades i repetir les presentacions amb diferents interlocutors, es connecta amb els que encara no s’ha parlat i també amb aquells que volem aprofundir per reservar una nova trobada o reunió per conèixer més en detall les possibilitats de col·laboració.

Les activitats són vàlides per qualsevol professional que necessita incrementar la seva xarxa de contactes d’una manera eficaç, dinàmica, divertida i que funcioni. L’exercici és vàlid per tothom que tingui interès en potenciar les competències anomenades ‘soft skills’ per comunicar la seva idea, projecte, negoci i trobar des de clients a proveïdors fins noves idees.


Curs a càrrec de Antoni Porras Sánchez ( APSNetworking |6 Grados Networking Business Club) a la sala de conferències del Molí Empresa, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).
 

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES: (Entre 10 i 30 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure totes les activitats