donem impuls a l'emprenedor!

"Màrqueting de guerrilla" (EMPRESES) Olesa de Montserrat

Formació per a empreses i emprenedors
06/09/2016 09:00 Cal Rapissa · Servei de Promoció Econòmica d'Olesa de Montserrat (c/ Ample, 25 · 08640 Olesa de Montserrat)

Sessió informativa

DATA:

Dies: PENDENT NOVES DATES
Horari: de 09.00 h a 13.00 h

DURACIÓ:

1 sessió de 4 h

ÀMBIT:

Màrqueting i comercialització

A QUI VA DIRIGIT:

Empresaris, empresàries, gerents, personal de direcció o personal del departament comercial.

OBJECTIUS:

Malgrat que vivim en una època de canvi accelerat, en la qual el màrqueting no podia mantenir-se al marge, l'essència del màrqueting de guerrilla romandrà inalterable. Aquest busca sempre la manera de sobreviure i s'adapta als canvis més difícils de la societat.
Aquestes tècniques no eliminen els mètodes tradicionals, sinó que presenten una alternativa diferent al màrqueting habitual. La sessió informativa pretén ajudar els assistents a incrementar les seves vendes, amb una mínima inversió i un ús exhaustiu de les seves idees.
Per a les pimes o els emprenedors en general aquestes tàctiques són imprescindibles. Comprovar la seva eficàcia és fàcil; només s’han d’analitzar els inicis de les empreses més pròsperes, tant en el nostre país com en el món sencer. Totes, pràcticament, van usar tècniques d'escamot en els seus inicis.

CONTINGUTS:

- El màrqueting del petit empresari.
- Els 10 secrets més importants del màrqueting.
- Desenvolupar un pla de màrqueting de guerrilla.
- Tàctiques guanyadores.


Curs a càrrec de Emma rodoreda / SYSTEM INSTITUT, SL, a les instal·lacions de Cal Rapissa · Servei de Promoció Econòmica d'Olesa de Montserrat (c/ Ample, 25 · 08640 Olesa de Montserrat).
 

MÉS INFORMACIÓ:  ferrislm@olesademontserrat.cat  |  promocio@olesademontserrat.cat  o al telèfon: 937780050 (Ext. 3622)

PLACES LIMITADES: (Entre 15 i 30 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure totes les activitats