donem impuls a l'emprenedor!

"World Café: activant el potencial de col·laboració tot treballant un repte comú" (EMPRESES) Olesa de Montserrat

Formació per a empreses i emprenedors
21/10/2016 09:30 Cal Rapissa · Servei de Promoció Econòmica d'Olesa de Montserrat (c/ Ample, 25 · 08640 Olesa de Montserrat)

Dinàmiques de Networking

DATA:

Dies: 21 d’octubre de 2016
Horari: de 09.30 h a 13.30 h

DURACIÓ:

1 sessió de 4 h

ÀMBIT:

Dinàmiques de networking

A QUI VA DIRIGIT:

Empresaris i directius d'empreses.

OBJECTIUS:

Es tracta d'una dinàmica de networking innovadora que busca generar confiança i oportunitats de col·laboració entre els assistents mentre cooperen en un repte comú. Per exemple, fomentar l'associacionisme en un polígon, dinamitzar un viver d'empreses, dinamitzar un col·lectiu específic (emprenedors, sector concret, etc).
El repte pot ser qualsevol dels objectius estratègics de l'entitat de Promoció Econòmica vers el seu teixit empresarial, i es defineix en una reunió inicial per concretar la jornada i els seus objectius específics. Per experiència en edicions anteriors, un guany implícit en aquesta jornada és un major apropament i confiança entre les empreses i Promoció Econòmica. El “World Café” és una tècnica d'innovació social que busca fomentar la dinàmica de converses que es creen en una taula de Café, de manera que es crea una xarxa informal de converses sobre temes d'interès, per convertir la intel·ligència individual en intel·ligència col·lectiva.

CONTINGUTS:

- Els beneficis de la col·laboració.
- Presentació del repte.
- Exploració visual, analítica i col·lectiva.
- World Café: dinàmica de converses simultànies amb un objectiu comú.
- Conclusions individuals i col·lectives.

La dinàmica de la tècnica del “World Café” és la següent:
- El repte es divideix en un conjunt de temes relacionats.
- Es creen tantes taules com temes clau a desenvolupar.
- Les persones van passant pels diferents grups de les taules, en torns d'uns 20min.
- A cada taula hi ha un amfitrió fixe per mantenir el fil conductor de les converses i recollir les aportacions dels diferents grups de persones que hi passen.

El resultat final de la dinàmica és doble. Per una banda, obtenir un millor anàlisi i enfoc del repte així com propostes de solucions, i mobilitzar i motivar el col·lectiu implicat. Per altra, generar confiança entre els assistents i l'aparició d'oportunitats de negoci duradores, ja que mentre els assistents tracten cada tema també fan gala del seu knowhow professional.


Curs a càrrec de Jordi Puigdellivol Clarà / START-UP & INNOVATION SHERPA, a les instal·lacions de Cal Rapissa · Servei de Promoció Econòmica d'Olesa de Montserrat (c/ Ample, 25 · 08640 Olesa de Montserrat).
 

MÉS INFORMACIÓ:  ferrislm@olesademontserrat.cat  |  promocio@olesademontserrat.cat  o al telèfon: 937780050 (Ext. 3622)

PLACES LIMITADES: (Entre 10 i 30 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure totes les activitats