donem impuls a l'emprenedor!

Itinerari per a PIMES: "A la recerca del equilibri financer a l'empresa" (EMPRESES)

Formació per a empreses i emprenedors
07/06/2016 09:30 Sala Conferències Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Tallers de consolidació i creixement d'empreses

Itinerari per a PIMES:"A la recerca del equilibri financer a l'empresa" Itinerari per abordar un creixement equilibrat i sostenible

DURACIÓ:

3 tallers de 2 sessions de 4 h cadascun (24 hores totals)

ÀMBIT:

Econòmica, financera i fiscal

A QUI VA DIRIGIT:

Socis i gerents, directors financers, directors administratius o responsables de comptabilitat d'una PIME o be nous empresaris individuals que inicien el seu negoci.

OBJECTIUS:

Et plantegem un itinerari de 3 tallers de formació pràctica i acompanyament personalitzat, que t'orientarà en com assolir una cimentació financera òptima i que et permetrà enfocar qualsevol procés de creixement a l'empresa d'una forma sòlida i sostenible i t'emportaràs el diagnòstic financer de la teva empresa.

CONTINGUTS:

Aquest ITINERARI esta compost per 3 tallers de formació + 1 Diagnòstic financer al acabar els tallers (per empresa participant que hagi realitzat els 3 tallers) .

1º Taller: “Gestió financera i negociació bancària, avui"  •  7 i 9 de juny de 2016, de 9.30 a 13.30 h a Martorell

2º Taller: “Descobreix les eines per gestionar amb èxit la tresoreria de la teva empresa"  •  20 i 22 de juny de 2016, de 9.30 a 13.30 h a Martorell

3º Taller: “Descobreix les noves Fonts de Finançament Alternatives"  •  4 i 6 de juliol de 2016, de 9.30 a 13.30 h a Martorell

+ 1 Diagnòstic financer per empresa participant


Curs a càrrec de Carles Fontanella i Roig, Miquel Sacristán i Esteban i Núria Soriano i Mas (Avenç Assessors, SL), a la sala de conferències del Molí Empresa, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).
 

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES: (Entre 7 i 15 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS: Per realitzar la inscripció als 3 tallers Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

Si no es volen realitzar tots, també es pot realitzar la inscripció als tallers per separat, clicant sobre l'enllaç corresponent al taller.

 

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure totes les activitats