donem impuls a l'emprenedor!

"5 Tecnologies que podem incorporar com eines d’innovació" (EMPRESES) Sant Esteve Sesrovires

Formació per a empreses i emprenedors
20/10/2016 09:30 Aula polivalent del Centre de Formació Jaume Balmes (c/Comerç, 8, Pol. Ind. Anoia, Sant Esteve Sesrovires

Sessió informativa

DATA:

Dia: 20 d'octubre de 2016
Horari: de 9.30 h a 13.30 h

DURACIÓ:

1 sessió (4 h)

ÀMBIT:

Innovació empresarial

A QUI VA DIRIGIT:

Empresaris, emprenedors, responsables de producció i públic en general interessats en conèixer quines de les darreres aportacions de la tecnologia poden ser incorporats a les seves companyies o entorns de treball.

OBJECTIUS:

L’objectiu és aportar als assistents el coneixement sobre la disponibilitat de les tecnologies que estan servint de revulsiu per desenvolupar nous productes, serveis i processos empresarials.

CONTINGUTS:

S'han seleccionat 5 tecnologies transversals que ja tenen aplicacions concretes en diferents àmbits d’activitat empresarial. En cada cas s’explica el seu estat de desenvolupament, qui les desenvolupa i àmbits d’aplicació: 

- Els drons.

- La impressió 3D.

- Darreres generacions d’aplicacions per mòbils.

- Internet de les coses.

- Tecnologies d’estalvi energètic.

Al final de la sessió s’establirà un debat per identificar les opcions dels assistents a incorporar les tecnologies comentades als seus entorns de treball.


Curs a càrrec de Rosa Mª Druguet Tantiña, de Tecnologia i Innovació Empresarial SL (Europainnova), a l'Aula polivalent del Centre de Formació Jaume Balmes (c/Comerç, 8, Pol. Ind. Anoia, Sant Esteve Sesrovires
 

MÉS INFORMACIÓ: promocioaj@sesrovires.cat o al telèfon 937759690 (Àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, c/ de l’Alba 2-4)

PLACES LIMITADES: (Entre 15 i 25 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure totes les activitats