donem impuls a l'emprenedor!

"MARCA: Prepara’t per aconseguir una feina!" (MARTORELL ADAPTA'T)

Formació per a aturats
14/10/2013 09:00 Molí Fariner · Centre de Promoció Econòmica

 

Programa "MARTORELL ADAPTA'T": Accions formatives transversals per millorar l'ocupabilitat

DATA:

Dies: 14, 18, 21 i 25 d'octubre de 2013
Horari: De 09:00 a 14:00 hores

DURADA:

20 HORES: 4 sessions de 5 hores.

ÀMBIT:

Ârea de tècniques de recerca de feina

A QUI VA DIRIGIT:

Demandants d’ocupació inscrits al Servei Local d’Ocupació de Martorell i que vulguin millorar el seu procés de recerca activa de feina.

OBJECTIUS:

Preparar i posar en escena una estratègia per afrontar en les condicions més adients, la feina de trobar una feina.

CONTINGUT:

- Per on començar? Tenir clar quin es el meu objectiu laboral

- Com identificar oportunitats reals i adients al que cerco

- Preparació per a l’acció: tenir reclam de currículum

- Passar a l’acció: treure tot el meu potencial en l’entrevista

METODOLOGIA:

Aquesta acció s’integra dins dels programes de desenvolupament competencial PHROVA®, per a l’entrenament i desenvolupament d’habilitats personals i professionals.

Amb un innovador format “joc formatiu”, aquesta metodologia, basada en el concepte de Pedagogia lúdica, planteja desenvolupar les habilitats, les eines i les competències personals que ajuden a ser més eficaç, en la recerca de feina, per via d’unes determinades situacions emulades i/o simulades, prèviament dissenyats.

Actualment està reconegut el valor del joc formatiu per a l'adquisició de coneixements, tècniques i habilitats, però sobretot, pel seu valor per a actuar sobre les actituds. Amb l’ús de la metodologia lúdica es pretén aprendre a analitzar situacions complexes i la recerca de solucions a problemes concrets d’una manera més ràpida i eficaç.

MARCA (venda personal per a l’assoliment d’una feina i/o projecte professional) és un programa per afrontar amb garanties, tant el procés de cerca d'ocupació, com un nou repte professional, treballant tant la planificació i la preparació de les accions prèvies (estratègia d’imatge i venda personal) , com els elements relacionats amb el factor humà (gestió emocional en els “moments de la veritat”) i les seves relacions (comunicació efectiva per aconseguir una bona impressió).

L'acció de MARCA es desenvolupa de manera seqüencial, de tal forma que es treballen tots els detalls necessaris que garanteixen les condicions de competitivitat per abordar processos de cerca de treball, auto ocupació i actitud emprenedora. El circuit o programa, íntegrament, comprèn l'autoavaluació, activitats i simulacions sobre tot quant s'ha de posar en pràctica en un procés d'aquesta índole.

Tota l'activitat continguda en MARCA s'enfoca a resoldre, de manera individual, el treball que comporta l'escenificació del procés de venda personal, no obstant això al final de cadascun dels blocs es pauta un pla d'acció individual, a implementar en el dia a dia que permet un seguiment posterior.

 

Curs a càrrec de PHRO - PROFESSIONAL HR & ORGANIZATION,  a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES (Màxim 15 participants)

INSCRIPCIONS: Omplint el següent formulari.

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats