donem impuls a l'emprenedor!

"NetworKing Express Pro" (EMPRESES) Martorell

Formació per a empreses i emprenedors
30/11/2018 10:00 Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Dinàmiques de networking

DATA:

Dia: 30 de novembre de 2018
Horari: de 10.00 h a 13.00 h

DURACIÓ:

1 sessió de 3 h

ÀMBIT:

Dinàmiques de networking

A QUI VA DIRIGIT:

Sessió adreçada  preferentment  a perfils de Pimes,freelance, emprenedors, autònoms.
Pot fer-se tant trasnversal, és a dir persones de diferents sectors o vertical, persones de sectors encomú.
Les activitats son vàlides perqualsevol professional que necesita incrementar la seva xarxa decontactesd’una manera eficaç, dinàmica, divertida i que funcioni. L’exercici ès vàlid per tothom que tingui interès en potenciar lescompetències anomenades ‘softskills’ per comunicar la seva idea,projecte, negoci,..i trobar des declients a proveïdors fins noves idees.

OBJECTIUS:

- Ajudar als membres d’una comunitat a millorar les seves relacions profes-sionals incrementant la xarxa de contactes per augmentar les possiblitats denegoci entre els membres d’una zona/area.
- Cohesionar el teixit empresarial amb dinàmiques que generin contactes i creació de comunitat sortint de la zona de confort entre tots els participants de laComunitat. D’una manera practica i experiencial. La millor manera d’aprendre és fer, el que diuen els anglosaxons:‘Learning by doing’ | ‘Aprenent fent’.
- Culturalment l’empresari, emprenedor, autònom..català desitja connectar però té unes barreres per aprofitar tot el seu potencial i el potencial del seuentorn. D’una manera molt propera amb les diferents dinàmiques anirà con-nectant i potenciant diferents habilitats de forma que connecti amb els seus
interlocutors, creant noves oportunitats per ell mateix/a i pels altres assitents.

CONTINGUTS:

1 sessió dinàmica amb 3 activitats on tots els participants sortiran de la zona deconfort de manera fácil, divertida i sobre tot molt efectiva.

  • Speednetworking: Originalment del SpeedDating o Cites ràpides, d’una manera molt dinàmica i directe, sortint de la zona de confort contactarà i connectarà amb molta gent. La idea es veure les grans avantatges d’ampliarla xarxa de contactes, obtenir referències i aconseguir recomanacions.
  • Elevator Speech: Ara ja hem trencat el gel, tothom està molt animat i pot parlar en petits grups de pùblic ( parlar en pùblic ), molt més confiats i relacionant amb tothom i adoptant comportaments i presentant amb les 5W:              

Who - Qui?
What - Què?
Where - On?
When - Quan?
How - Com?
+
Why - Per què? Beneficis

  • Networking Free: Ja hem tingut ocasió de presentar-nos moltes vegades I repetir les nostres presentacions amb diferents interlocutors. Ara connectem amb els que en-cara no hem parlat i també continuem amb qui ja hem connectat i volem aprofundir per reservar una nova trobada o reunió per coneixer més en de-tall les possiblitats de col.laboració.

Curs a càrrec de Antoni Porras Sánchez(APSNetworking | 6 GradosNetworking Business Club), a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 450€, a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES: (Entre 10-30 participants)  Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure totes les activitats