donem impuls a l'emprenedor!

Jornada individual PIMEC: Suport a l'exportació (EMPRESES)

Formació per a empreses i emprenedors
11/05/2017 09:00 Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Jornada individual PIMEC: Suport a l'exportació

Ets una empresa exportadora o vols conèixer el potencial exportador de la teva empresa?

L’exportació està cada cop més implantada en la visió i estratègia de les pimes catalanes. Exportar ajuda a augmentar la facturació i a diversificar el risc. Tot i així, té les seves dificultats si no es coneixen bé els procediments i les oportunitats.
Per aquest motiu creiem que, per tal de millorar la situació actual de la nostra economia i d’assegurar la continuïtat de les nostres pimes, s’hauria d’apostar per la internacionalització dels seus productes i marques en nous mercats.

DATA:

Dia: 11 de maig de 2017
Horari: de 9.00 h a 18.00 h

DURACIÓ:

1 sessió individual (50 minuts)

ÀMBIT:

Assessorament individual internacional

A QUI VA DIRIGIT:

La sessió està adreçada a empreses amb interessos d'exportació

OBJECTIUS:

PIMEC ofereix la possibilitat de realitzar una jornada individual i personalitzada per tal d’atendre les teves consultes internacionals i alhora valorar les possibilitats de col·laboració.

Aquesta trobada pretén fomentar l’activitat internacional entre les pimes de Catalunya a través de l’assessorament i la consultoria, així com de la subcontractació d’un export manager a temps parcial, realització d’estudis de mercat, gestió de subvencions, contactes amb distribuïdors i clients internacionals.

Et convidem, doncs, a venir a la trobada individual de Suport a l’Exportació!

PROGRAMA:

T'esperem per tal d’analitzar, cas per cas, els teus interessos i projectes internacionals amb un dels nostres tècnics amb l’objectiu de donar solucions i pautes d’actuació per a la internacionalització de les teves empreses.

Per tal que la preparació de les respectives trobades sigui al més eficient possible, es facilitarà als interessats a assistir-hi un breu qüestionari, a partir del qual ens podràs fer arribar els temes que siguin del teu interès per tractar a la reunió. Durant les trobades individualitzades els nostres especialistes respondran, cas per cas, a les necessitats o projectes de totes les empreses assistents.

Les sessions seran individuals, personalitzades per a cada empresa interessada a assistir-hi, en torns de 50 minuts, entre les 09:00 h i les 18.00 h. T'agrairem que et posis en contacte amb nosaltres amb la suficient antelació per tal de poder coordinar l’agenda de forma adequada.


Inscripció gratuïta, places limitades. Imprescindible confirmació d’assistència.


Lloc: Centre de Promoció Econòmica - Ajuntament de Martorell. Camí del Riu, Martorell

MÉS INFORMACIÓ:  Departament Internacional PIMEC, Sr. Xavier Guiu: xguiu@pimec.org / 93 496 45 00

PLACES LIMITADES: Imprescindible confirmació d’assistència

INSCRIPCIONS: Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

                                                                                       

                              

 

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure totes les activitats