donem impuls a l'emprenedor!

"Taller Finançament alternatiu ACCIÓ: complementa el teu finançament bancari" (EMPRESES) Collbató

Formació per a empreses i emprenedors
10/05/2017 10:00 COLLBATÓ (Casal de Cultura, Passeig Mansuet 9-11 · 08293 Collbató)

Taller finançament ACCIÓ

Ets un emprenedor que ja està facturant o una pime i vols diversificar el teu mix de finançament? Vols posar-te al dia sobre finançament alternatiu? Has sentit a parlar sobre el crowfunding o el crowlending?

En aquesta sessió volem explicar-te diferents opcions financeres alternatives i complementàries a la banca. Coneixeràs fórmules alternatives per diversificar el teu mix de finançament, com el crowdlending o l’invoice trading, i com et poden ajudar a finançar els teus projectes.

DATA:

Dies: 10 de maig de 2017
Horari: de 10.00 h  a 11.30 h

 

DURACIÓ:

1 sessió de 1.30 h

ÀMBIT:

FInançament

A QUI VA DIRIGIT:

Sessió adreçada a emprenedors que ja estigui facturant o una pime.

OBJECTIUS:

Donar a conèixer més opcions financeres, alternatives i complementàries a la banca, perquè puguis millorar el finançament de la teva empresa.

CONTINGUTS:

10.00 h Benvinguda

Maria Teresa Casanova, regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Collbató

10.05 h Crowdfunding, crowdlending, crowd què? Què són i com funcionen els instruments de finançament alternatiu

Marta Navarro, consultora de Finançament Internacional d'ACCIÓ

10.45 h Precs i preguntes

11.00 h Reunions individuals amb el Servei d'Assessorament Financer d'ACCIÓ (SAF)
 

Durant la sessió també es presentarà el Catàleg de Finançament alternatiu d’ACCIÓ, un catàleg amb més de 80 solucions alternatives per finançar la teva empresa.

Si ho sol·licites prèviament, en finalitzar el taller podràs reunir-te amb ACCIÓ. Tindràs l’oportunitat de plantejar individualment els teus projectes i conèixer els instruments que t’encaixen millor. Per tant, si voleu gaudir d’aquest assessorament personalitzat a banda d’assistir al taller, envieu-nos un  correu electrònic indicant molt breument el motiu de l’assessorament i l’import aproximat que necessiteu finançar.


Taller a càrrec de Marta Navarro, consultora de Finançament Internacional d'ACCIÓ, al Casal de Cultura, Passeig Mansuet 9-11 · 08293 Collbató


MÉS INFORMACIÓ: baraldesvs@collbato.cat / 636 422 431

PLACES LIMITADES:  Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

 

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure totes les activitats