donem impuls a l'emprenedor!

"Treballa el teu elevator pitch amb tècniques de visual thinking i l'ajuda de vídeos. De primera impressió, només n'hi ha una" (EMPRESES) Martorell

Formació per a empreses i emprenedors
18/05/2018 09:30 Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Tallers de consolidació i creixement d'empreses

DATA:

Dies: 18 i 25 de maig de 2018
Horari: de 09.30 h a 13.30 h

DURACIÓ:

2 sessions de 4 h (8 hores totals)

ÀMBIT:

Habilitats directives i recursos humans

A QUI VA DIRIGIT:

Empresaris i directius de noves empreses. Pimes, com start-ups tecnològiques, com organitzacions socials i cooperatives.

OBJECTIUS:

Els objectius del taller són, per una banda, sensibilitzar sobre la importància de l'elevator pitch per transmetre de forma breu i eficaç la proposta de valor de la nostra empresa, i aconseguir captar l'atenció del nostre interlocutor.
Per altra banda, donar els coneixements i eines per treballar i millorar l'elevator pitch a través de tècniques de visual thinking, així com també a través de gravacions de vídeo.
En acabar el taller, les persones participants haurien de tenir els fonaments i variants d'elevator pitch per explicar-lo eficaçment, de forma espontània i amb un temps òptim a tot tipus d'interlocutors, especialment a potencials clients o prescriptors.
També es busca crear vincles de confiança entre les persones participants per fomentar la cooperació futura.

CONTINGUTS:

Sessió 1: Fonaments i tècniques visuals per encarrilar l'elevator pitch

Objectiu:

Conèixer els fonaments de l'elevator pitch, així com tècniques de visual thinking per facilitar el treball i redacció de l'elevator pitch.

Continguts:

- La teranyina o coneguem-nos millor.
- Prenent la temperatura.
- Fonaments de l'elevator pitch.
- Comprendre millor a qui em dirigeixo: el mapa d'empatia.
- Comprendre millor què haig de dir: el mapa mental.

Sessió 2: Concretem els elevators pitch i ho duem a la pràctica

Objectiu:

Treball i redacció de l'elevator pitch partint del feedback i treball de la primera sessió, per assajar-lo de forma conjunta, i enregistrar-lo en vídeo per tenir un punt de partida per la millora contínua.

Continguts:


- Bones pràctiques en l'elevator pitch.
- L'efecte mirall.
- Concretant els 2x2 elevator pitch: profà-sector i 30seg-90seg.
- Assaig i feedback per grups.
- Ronda d'elevator pitch: enregistrament en vídeo.
- Reflexió col·laborativa sobre els aprenentatges del taller.

 

Curs a càrrec de Jordi Puigdellívol (Start-up &Innovation Sherpa), a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 920 € a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.

 

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES (Entre 7-15 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)
 

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats