donem impuls a l'emprenedor!

"Mentre estàs a l'atur, treballa amb les idees" (ATURATS)

Formació per a aturats
24/04/2018 09:30 Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Tallers d’idees de negoci

DATA:

Dies:    24 d’abril de 2018
Horari: de 09.30 h a 13.30 h

DURACIÓ:

1 sessions de 5 h (5 hores totals)

ÀMBIT:

Teixit empresarial, taller d’idees de negoci

A QUI VA DIRIGIT:

Formació adreçada a participants Ocupa't Dones i a persones que estiguin en situació d’atur i que vulguin engegar el seu projecte empresarial. No és imprescindible que el tinguin ben definit.

OBJECTIUS:

Aquesta activitat té com a objectiu experimentar la creativitat per aplicar-la a buscar models de negoci com a mitjà per conèixer-se millor i per afrontar de forma diferent la vida laboral.

CONTINGUTS:

- Aquesta activitat vol aportar alguns coneixements però sobretot vol crear un ambient agradable en el qual els participants es donin permís per aprofundir en el coneixement personal a través d’eines creatives que els permetin pensar noves alternatives laborals.

- Eines per treballar el coneixement personal:

* Descobreix-te!
* La graella d’oportunitats.

- Eines per treballar el coneixement de l'entorn:

* Amb els ulls oberts.
* El negoci del futur.

- Eines per buscar alternatives:

* ...me la invento.
* Com s’ho han fet?

- Malgrat en el curs cada participant podrà treure les pròpies idees, l’objectiu és que finalitzi havent experimentat algunes eines creatives i amb un millor coneixement de la seva habilitat creativa.

METODOLOGIA:

Activa i participativa, en la que es fomenta la reflexió i l’autonomia de la persona, tot motivant-la per la creactivitat i l’autoconeixement.

 

Curs a càrrec de Maria Batet Rovirosa (MARIA BATET ROVIROSA), a les instal-lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 600 € a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.
 

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES (Entre 7-15 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)
 

Amb el suport:

 

 

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats