donem impuls a l'emprenedor!

"Entrenament creatiu" Maria Batet (ACCELERA MARTORELL)

Formació per a empreses i emprenedors
04/12/2018 17:00 Centre de Formació Professional d'Automoció de Martorell (CFPA)

Sessions de formació empresarial programades dins el projecte “ACCELERA MARTORELL” obertes també a persones emprenedores i empreses que vulguin participar

Formació Empresarial 

DATA:

Dia:     4 de desembre de 2018
Horari: de 17 a 21 h

DURACIÓ:

1 sessió de 4 hores

ÀMBIT:

Creativitat

PONENT:

Maria Batet Rovirosa, Entrenadora d’habilitats creatives i emprenedores (Valors d'emprendre)

A QUI VA DIRIGIT:

Participants “ACCELERA MARTORELL”, programa primer preacceleradora d’emprenedoria especialitzada en el sector de l’automoció i al públic en general, empreses i persones emprenedores interessades en l'àmbit d'aquesta jornada.

OBJECTIUS:

Una masterclass d’entrenament emprenedor és una sessió de formació i pràctica intensiva en diferents habilitats emprenedores. Un ritme ràpid de 2 hores per entrenament.
Aquest mètode ha estat dissenyat per Maria Batet arrel de l’experiència de formar centenars d’emprenedors en la seva llarga trajectòria professional. Parteix del raonament que tot procés emprenedor necessita d’una o varies persona/es emprenedora/es, de bones idees i de bons projectes.  L'objectiu de la jornada és entrenar les destreses dels emprenedors per  aconseguir millores en cadascun d’aquests apartats. No n’hi ha prou en fer un bon pla d’empresa!

CONTINGUTS:

http://acceleramartorell.cat/


Curs a càrrec de Maria Batet, entrenadora d’habilitats creatives i emprenedores, a les instal·lacions del Centre de Formació Professional d'Automoció de Martorell (CFPA) (c/ Manuel Gallardo s/n · 08760 Martorell)

 

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES (Entre 10-25 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)
 

 

  

 

    

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure totes les activitats