donem impuls a l'emprenedor!

"Entrenament creatiu" Maria Batet (EMPRESES) Martorell

Formació per a empreses i emprenedors
22/01/2019 09:30 Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Formació Empresarial 

DATA:

Dia:     22 de gener de 2019
Horari: de 9.30 a 13.30 h

DURACIÓ:

1 sessió de 4 hores

ÀMBIT:

Creativitat

PONENT:

Maria Batet Rovirosa, Entrenadora d’habilitats creatives i emprenedores (Valors d'emprendre)

A QUI VA DIRIGIT:

Empreses i persones emprenedores interessades en l'àmbit d'aquesta jornada.

OBJECTIUS:

Una masterclass d’entrenament emprenedor és una sessió de formació i pràctica intensiva en diferents habilitats emprenedores. Un ritme ràpid de 2 hores per entrenament.
Aquest mètode ha estat dissenyat per Maria Batet arrel de l’experiència de formar centenars d’emprenedors en la seva llarga trajectòria professional. Parteix del raonament que tot procés emprenedor necessita d’una o varies persona/es emprenedora/es, de bones idees i de bons projectes.  L'objectiu de la jornada és entrenar les destreses dels emprenedors per  aconseguir millores en cadascun d’aquests apartats. No n’hi ha prou en fer un bon pla d’empresa!

 

Curs a càrrec de Maria Batet, entrenadora d’habilitats creatives i emprenedores, les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

 

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES (Entre 10-25 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)
 

   

Amb el suport:

 

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats