donem impuls a l'emprenedor!

"World Café: impulsant la col·laboració i les oportunitats empresarials al territori" (EMPRESES) Martorell

Formació per a empreses i emprenedors
29/11/2019 09:30 Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Sessions d’acompanyament per a persones emprenedores

DATA:

Dia: 29 de novembre  de 2019
Horari: de 09.30  a 14.30 h

DURACIÓ:

1 sessió de 5 h 

ÀMBIT:

Dinàmiques de networking

A QUI VA DIRIGIT:

El col•lectiu d'interès amb qui Promoció Econòmica vulgui impulsar el repte: empresaris i directius d'empreses; gestors d'organitzacions i empreses socials; fundadors d'startups; emprenedors; empreses d'un polígon; empreses d'un viver o coworking; empreses d'un sector específic; etc

OBJECTIUS:

Dinàmica de col•laboració innovadora que busca generar confiança i oportunitats de col•laboració entre els assistents mentre cooperen en un repte comú.
Per exemple, fomentar l'associanisme en un polígon, dinamitzar un viver d'empreses, dinamitzar un col•·ectiu específic (emprenedors, sector concret, etc).
El repte pot ser qualsevol dels objectius estratègics de l'entitat de Promoció Econòmica vers el seu teixit empresarial.

El “World Café” és una tècnica d'innovació social que busca aprofitar la dinàmica de converses que es creen en una taula de Café, tot treballant en un repte comú, de manera que es crea una xarxa informal de converses sobre temes d'interès relacionats amb aquest repte, per generar-hi propostes de solución col•lectives.
Inclou una reunió inicial amb el client un mes abans per definir bé la jornada, treballar la comunicació i els aspectes logístics.

El resultat final és triple:
- L 'entitat de promoció econòmica i les empreses del territori han pogut treballar i madurar un repte comú que els beneficiarà en breu: obtenir un millor anàlisi i enfoc del repte així com propostes de solucions, i mobilitzar i motivar el col•lectiu implicat vers aquest objectiu comú.
- Es genera un nivell de coneixença i confiança molt alt entre les empreses pel fet d'adonar-se de tot allò que tenen en comú, i també pel fet d'haver treballat plegades en desenvolupar un repte comú. Tot això acaba transformant-se en oportunitats de col•laboració i negoci en un futur proper.
- Un major apropament, complicitat i confiança entre les empreses del territori i la promoció econòmica. Clau per a desenvolupar amb èxit futures accions

CONTINGUTS:

- Col·laboració i aliances empresarials: una nova era de fer negocis.
- Breu presentació del repte.
- Exploració visual, analítica i col·lectiva del repte: equalitzem punts de vista.
- Com fer un bon Elevator Pitch (ho expliquem en 1 minut!)
- Descans i cafè networking.
- World Café: dinàmica de converses simultànies amb un objectiu comú.
- Conclusions individuals i col·lectives.

Curs a càrrec de Jordi Puigdellívol Clarà ( Sherpa.cat), a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 750 €, a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i  l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.

 

MÉS INFORMACIÓ:  moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01 / Whatsapp: 630 88 45 28

PLACES LIMITADES (mínim 10 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplir aquest FORMULARI D'INSCRIPCIÓ (clicar a sobre de l'enllaç)
 

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats