donem impuls a l'emprenedor!

Taller per a famílies: COM ESTIMULAR LA CREATIVITAT I L'AUTONOMIA DELS NOSTRES FILLS/ES JUGANT

Xerrada
03/02/2020 17:00 Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner Martorell

 

CONFERÈNCIA TALLER: "COM ESTIMULAR LA CREATIVITAT I L'AUTONOMIA DELS NOSTRES FILLS/ES JUGANT

El proper 3 de febrer les 17.00 h a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, la professora i entrenadora d’emprenedors, Maria Batet, orientarà a les famílies sobre com estimular des de casa la creativitat i l'autonomia dels nostres fills/es a través del joc.

Aquesta conferència, emmarcada en el projecte educatiu “Cultura Emprenedora a l’Escola” del que participen enguany a Martorell les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda i El Pontarró, és promoguda per les Regidories d’Ensenyament i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell amb el suport de la Diputació de Barcelona amb el suport de la Diputació de Barcelona i els 8 municipis del Baix Llobregat Nord amb el projecte supramunicipal "FEM XARXA, FEM EMPRESA".

DATA:

Dia: 3 de febrer de 2020
Horari: de 17.00 h a 19.00 h

A QUI VA DIRIGIT:

El taller per a famílies està adreçat a mares/pares amb fills en edats compreses entre els 0 i els 16 anys i és gratuït.

OBJECTIUS:

Llegim sovint la necessitat d’estimular la creativitat i l’autonomia  dels nostres fills. Els pares i mares moltes vegades es pregunten...però com ho faig i sj jo no em sento una persona creativa?

En aquest taller de 2 hores els assistents descobriran què és la creativitat i com, a partir de jocs senzills i divertits poden estimular aquest pensament a casa.

- Gaudir del plaer de generar noves idees.
- Comprendre el significat i la importància del pensament creatiu
- Com es fomenta l’autonomia?
- Descobrir les habilitats bàsiques a treballar amb els seus fills : fer-se bones preguntes, associar idees, improvisar, imaginar.
 

CONTINGUTS:

  • Què és i per què serveix la creativitat?
  • Com es pot entrenar des de casa
  • Juguem a tenir idees de bombers:
  • Jocs per fer-se bones preguntes
  • Jocs d’improvisació
  • Jocs per combinar i associar idees.
  • Jocs d’imaginació

 

El taller dura 2 hores i s’adreça a mares/pares amb fills en edats compreses entre els 0 i els 16 anys i és totalment gratuït.
 

Les famílies que ho necessitin disposaran d'un servei d'acollida pels seus fills durant  la conferència.


Curs a càrrec de MARIA BATET ROVIROSA, professora i entrenadora d’emprenedors, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

 

INSCRIPCIONS:  Per participar en aquest taller gratuït cal omplir el següent FORMULARI ONLINE

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

 

    

      

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats