donem impuls a l'emprenedor!

"Impulsa el teu negoci i fidelitza als teus clients amb INSTAGRAM" (EMPRESES) Martorell [TELEFORMACIÓ]

Formació per a empreses i emprenedors
02/04/2020 09:30 Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Sessions informatives

TELEFORMACIÓ 

Atès el moment excepcional actual amb relació al virus COVID-19, el Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell posposa tota l'activitat presencial i tanca les seves instal·lacions, no obstant continuem prestant  servei telemàticament a través del telèfon 93 775 31 01 o per email moliempresa@martorell.cat.

Per aquest motiu no aturem la nostra activitat i continuem amb la programació formativa 2020 adreçada a empreses i emprenedors iniciant amb aquest curs que hem reconvertit per oferir-lo en modalitat telemàtica a través de la plataforma d'streaming "ZOOM".

Us oferim aquesta formació  en streaming, és a dir, formació retransmesa en directe i que es podrà realitzar des d'on es vulgui. Aquesta sessió de formació ("Webinars") es realitzarà en format online. Per tramitar la inscripció serà imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina, com en qualsevol curs, i el dia abans de la formació l’alumne rebrà l’enllaç de connexió a la plataforma d'streaming "ZOOM" necessari per a la realització del Webinar.

DATA:

Dies: 2 d’abril de 2020
Horari: de 09.30 a 13.30 h

DURACIÓ:

1 sessió de 4 h

ÀMBIT:

Màrqueting i comercialització

A QUI VA DIRIGIT:

El curs s’adreça a responsables de comunicació de negocis relacionats amb hosteleria (restaurants, taperies, cockteleries, vinacoteques), moda (botigues de roba, sabateries, joieries, estética (perruqueries, salons de bellesa) i esport (gimnasos, clubs esportius). Hauran de disposar d’un compte creat a Instagram i l’aplicació instal•lada al seu dispositiu mòbil.

 

INSTRUCCIONS:

- Millor seguir la classe amb ordinador o portatil, indiferent si és Windows o Mac.

- També és pot amb tablet.

- Connexió a Internet amb cable quan sigui possible, si no doncs per wifi.

- Si és possible, amb auriculars amb micro.

- Mòbil carregat i amb Instagram instal·lat i compte creat.

- Instal·lar el Zoom abans del taller (no cal registrar-se):

  • Per Windows: https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe
  • Per Apple: https://itunes.apple.com/us/app/id546505307
  • Per Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings


- El dia abans de la formació l'alumne rebrà l’enllaç de connexió a la plataforma d'streaming "ZOOM" necessari per a la realització de la formació (caldrà confirmació de recepció)

- 15 minuts abans de l'inici es podrà accedir per comprovar les connexions

 

OBJECTIUS:

Descobreix com treure el màxim partit del teu compte a Instagram. Fidelitza als teus clients i transforma’ls en els teus millors prescriptors. Els assistents assoliran un nivell mig d’aquesta popular xarxa social, coneixeran estratègies i exemples per fidelitzar el seu client i convertir-lo en el seu millor prescriptor.

CONTINGUTS:

- Com crear i aconseguir contingut de qualitat per publicar i generar interés en el meu negoci.
- Com crear una comunitat de seguidors activa.
- Visibilitat. Utilització de Hastags clau de cada sector/activitat.
- Casos d’èxit.
- Exemples i casos pràctics per fidelitzar al teu client.
- Com convertir al teu client en el teu prescriptor.
- Exemples i estratègies.

MODALITAT:

TELEFORMACIÓ a través de la plataforma d'streaming "ZOOM"

 

Curs a càrrec de Joan Grasa (Magnifik), a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 400 € a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.
 

MÉS INFORMACIÓ:  moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01 / Whatsapp: 630 88 45 28

PLACES LIMITADES (Mínim 15 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  TANCADES
 

Amb el suport:

 

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels "Programes de suport al desenvolupament local”

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats