donem impuls a l'emprenedor!

"Ets autònom/a? Informa't novetats mesures COVID-19" (EMPRESES) Martorell [TELEFORMACIÓ]

Formació per a empreses i emprenedors
17/04/2020 09:30 Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Sessions informatives

En les últimes setmanes han estat publicades una bateria de mesures per a pal·liar els efectes econòmics negatius de COVID-19, procedents tant de l'àmbit estatal, autonòmic, municipal i fins i tot del sector privat.

Des de l'ajuntament de Martorell hem programat una sessió informativa perquè les nostres petites empreses, persones autònomes, comerços i persones emprenedores puguin estar informades de tota l'actualitat de les mesures de suport a la situació generada pel coronavirus, així com perquè puguin aclarir els dubtes que tenen sobre la seva aplicació.

No aturem la nostra activitat i continuem amb la programació formativa 2020 adreçada a empreses i emprenedors iniciant amb aquest curs que hem reconvertit per oferir-lo en modalitat telemàtica a través de la plataforma d'streaming "ZOOM".

Us oferim aquesta formació  en streaming, és a dir, formació retransmesa en directe i que es podrà realitzar des d'on es vulgui. Aquesta sessió de formació ("Webinars") es realitzarà en format online. Per tramitar la inscripció serà imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina, com en qualsevol curs, i el dia abans de la formació l’alumne rebrà l’enllaç de connexió a la plataforma d'streaming "ZOOM" necessari per a la realització del Webinar.

 

DATA:

Dies: 17 d’abril de 2020
Horari: de 09.30  a 13.30 h

DURACIÓ:

1 sessió de 4 h

ÀMBIT:

Econòmica, financera i fiscal

A QUI VA DIRIGIT:

El curs s’adreça a persones autònomes empresàries individuals i/o professionals independents, i/o empresaris/àries de microempreses i petites empreses, que estiguin interessades a saber la noves mesures mesura per a pal·liar els efectes econòmics negatius de COVID-19, procedents tant de l'àmbit estatal, autonòmic, municipal i fins i tot del sector privat.

OBJECTIUS:

Sessió informativa perquè les nostres petites empreses, persones autònomes, comerços i persones emprenedores puguin estar informades de tota l'actualitat de les mesures de suport a la situació generada pel coronavirus, així com perquè puguin aclarir els dubtes que tenen sobre la seva aplicació.

 

METODOLOGIA:


La metodologia de la sessió serà dinàmica, es dividirà per blocs atesa l'entitat emissora de les mesures; en cada bloc s'aniran comentant els detalls de les mesures que afecten principalment l'esfera del treball autònom, i després de l'exposició s'obrirà un torn de preguntes per a anar contestant els dubtes de les persones participants.

 

CONTINGUTS:

Els blocs s'estructuren conforme al següent programa:

Mesures de l'Estat:

 • Mesura de la prestació extraordinària per cessament d'activitat de les persones autònomes.
 • Mesures fiscals.
 • Mesures laborals.
 • Mesures financeres.
 • Ajudes socials.

Mesures de la Generalitat de Catalunya:

 • Mesura de compensació de pèrdues per a els/as autònoms/as persones físiques.
 • Mesures fiscals
 • Mesures financeres.
 • Ajudes socials.

Ajudes del sector privat:

 • Ajudes de les empreses de telefonia.
 • Ajudes de les empreses de subministrament elèctric.
 • Ajudes de les empreses de subministrament de gas.
 • Mesura de Renfe.
 • Altres ajudes.
   

INSTRUCCIONS:
 

- Millor seguir la classe amb ordinador o portatil, indiferent si és Windows o Mac. També és pot amb tablet.

- Connexió a Internet amb cable quan sigui possible, si no doncs per wifi.

- Si és possible, amb auriculars amb micro.

- Instal·lar el Zoom abans del taller (no cal registrar-se):

 • Per Windows: https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe
 • Per Apple: https://itunes.apple.com/us/app/id546505307
 • Per Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings

- El dia abans de la formació l'alumne rebrà l’enllaç de connexió a la plataforma d'streaming "ZOOM" necessari per a la realització de la formació (caldrà confirmació de recepció)

- 15 minuts abans de l'inici es podrà accedir per comprovar les connexions

 

Curs a càrrec de Yolanda Presa Alamillos (Ypaproject), impulsat pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 440 € a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.
 

MÉS INFORMACIÓ:  moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01 / Whatsapp: 630 88 45 28

PLACES LIMITADES (Màxim 20 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  INSCRIPCIONS TANCADES
 

Amb el suport:

 

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels "Programes de suport al desenvolupament local”

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats