donem impuls a l'emprenedor!

"Estratègia digital: com aconseguir els nostres objectius de negoci en el món online" (EMPRESES) Martorell [TELEFORMACIÓ]

Formació per a empreses i emprenedors
28/05/2020 09:00 Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

WEBINAR

TELEFORMACIÓ

Atès el moment excepcional actual amb relació al virus COVID-19, el Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell posposa tota l'activitat presencial i tanca les seves instal·lacions, no obstant continuem prestant  servei telemàticament a través del telèfon 93 775 31 01 o per email moliempresa@martorell.cat.

No aturem la nostra activitat i continuem amb la programació formativa 2020 adreçada a empreses i emprenedors amb aquest curs que hem reconvertit per oferir-lo en modalitat telemàtica a través de la plataforma d'streaming "ZOOM".

Us oferim aquesta formació  en streaming, és a dir, formació retransmesa en directe i que es podrà realitzar des d'on es vulgui. Aquesta sessió de formació ("Webinars") es realitzarà en format online. Per tramitar la inscripció serà imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina, com en qualsevol curs, i el dia abans de la formació l’alumne rebrà l’enllaç de connexió a la plataforma d'streaming "ZOOM" necessari per a la realització del Webinar.

Avui en dia sense una estratègia digital al darrera, moltes de les accions que fem en el món digital no ens donaran resultat. Us heu fet la pregunta: “Quin objectiu estem buscant amb la presència digital de la nostra empresa?”. Si no tenim clar què estem buscant, on volem arribar, rarament ho aconseguirem. Durant aquestes dues sessions els assistents aprendran com dissenyar i implantar la seva estratègia digital

 

DATA:

Dies: 28 i 29 de maig  de 2020
Horari: de 09.00 a 11.30 h

DURACIÓ:

2 sessions de 2.30 h (5 hores)

ÀMBIT:

Estratègia digital

A QUI VA DIRIGIT:

A tots aquells que vulguin implementar o millorar l’estratègia del seu negoci en l’entorn digital.

OBJECTIUS:

L’alumne podrà aprendre a:

  • Diagnostica la situació actual del negoci a nivell digital
  • Definir la seva estratègia digital
  • Implementar les accions per posar en pràctica la seva estratègia

CONTINGUTS:

  • Presentació del curs
  • Passos previs per crear la teva estratègia digital
  • Definició de l’estratègia digital

METODOLOGIA:

Explicació de continguts a través de presentacions projectades i exemples pràctics.

L’alumne rebrà els apunts corresponents als continguts treballats a classe.

INSTRUCCIONS:

- Millor seguir la classe amb ordinador o portatil, indiferent si és Windows o Mac.

- També és pot amb tablet.

- Connexió a Internet amb cable quan sigui possible, si no doncs per wifi.

- Si és possible, amb auriculars amb micro.

- Mòbil carregat i amb Instagram instal·lat i compte creat.

- Instal·lar el Zoom abans del taller (no cal registrar-se):

  • Per Windows: https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe
  • Per Apple: https://itunes.apple.com/us/app/id546505307
  • Per Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings

- El dia abans de la formació l'alumne rebrà l’enllaç de connexió a la plataforma d'streaming "ZOOM" necessari per a la realització de la formació (caldrà confirmació de recepció)

- 15 minuts abans de l'inici es podrà accedir per comprovar les connexions

 

Curs a càrrec de Marc Fernández (Innio SL), especialista en estratègia i millora de negoci,  a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 300 € a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.
 

MÉS INFORMACIÓ:  moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01 / Whatsapp: 630 88 45 28

PLACES LIMITADES (20 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  TANCADES (per consultes rmoya@martorell.cat)
 

 

Amb el suport:

 

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels "Programes de suport al desenvolupament local”

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats