donem impuls a l'emprenedor!

El cafè virtual de la Reempresa a Martorell

Xerrada
28/01/2021 13:30 Virtual

El cafè virtual de la Reempresa a Martorell

DATA:

Dia: 28 de desembre de 2021
Horari: de 13.30 h a 14.30 h

JORNADA:

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner organitza el pròxim 14 de desembre a les 13.30h “El cafè virtual de la Reempresa”, per donar a conèixer les opcions de cessió que ofereix el projecte Reempresa entre els empresaris del territori que volen o tenen pensat cedir el seu negoci per tal de donar-li continuïtat.

L'objectiu del "Cafè de la Reempresa" és permetre als aquests empresaris, que volen o tenen pensat cedir el seu negoci per tal de donar-li continuïtat, conèixer les opcions de cessió que tenen a l'abast gràcies al Centre de Reempresa de Catalunya.

Són molts els motius pels quals les empreses se cedeixen (jubilació, manca de temps, canvi de domicili…) i de la mateixa manera que segueix un procés minuciós per crear una empresa, s'ha de planificar també la cessió. En aquest sentit, el Centre de Reempresa de Catalunya ofereix la possibilitat als empresaris que volen cedir el seu negoci a posar en valor tota la feina feta, a fi d'evitar que tot l'esforç i il•lusió que s'ha invertit en crear l'empresa no s'esvaeixi. En conseqüència, tot i la marxa del cedent, l'empresa podrà seguir el seu curs si es pren com a base tots els anys de gestió anterior i es realitza una transferència del coneixement de manera adequada.

Què aprendràs?

• El Procés de Reempresa. T’explicarem els diferents passos que seguim un cop una persona s’interessa pel teu negoci: Des de la presentació de les parts, l’acord de confidencialitat o la signatura del contracte de compravenda.

• El nostre Marketplace. T’explicarem com gestionem els anuncis d’empreses a la venda que publiquem a la pàgina web de Reempresa.

El mecanisme Reempresa possibilita la venda d'una empresa existent a fi d'evitar que tot l'esforç i recursos invertits s'esvaeixin per falta de relleu empresarial, possibilitant a més que un emprenedor li doni continuïtat sense haver de passar per la fase de creació i possibilitant el manteniment dels llocs de treball i la posició de mercat existents. El reemprenedor aporta a l'empresa una renovadora línia d'actuació i els mitjans necessaris per la millora i reorientació del negoci.

 

LLOC ESDEVENIMENT: De manera VIRTUAL

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01 / Whatsapp 630 88 45 28

INSCRIPCIONS:  Omplint el següent formulari

      

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats