donem impuls a l'emprenedor!

"Comptabilitat per no comptables: Aprèn les línies bàsiques" (EMPRESES) Sant Andreu de la Barca

Formació per a empreses i emprenedors
20/09/2021 14:30 [TELEFORMACIÓ] Centre Escoles Velles (Carretera de Barcelona núm 1 • 08740 Sant Andreu de la Barca)

Sessions d'acompanyament per a persones emprenedores

TELEFORMACIÓ

Us oferim aquesta formació  en streaming, és a dir, formació retransmesa en directe i que es podrà realitzar des d'on es vulgui. Aquesta sessió de formació ("Webinars") es realitzarà en format online. Per tramitar la inscripció serà imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina, com en qualsevol curs, i el dia abans de la formació l’alumne rebrà l’enllaç de connexió a la plataforma d'streaming "ZOOM" necessari per a la realització del Webinar.

 

DATA:

Dies: 20, 22, 27 i 29 de setembre de 2021

Horari: de 14.30 h a 16.30 h

DURACIÓ:

2 sessions de 4 h (8 hores totals)

ÀMBIT:

Posada en marxa d'una empresa

A QUI VA DIRIGIT:

El curs s'adreça a emprenedors/es que no tenen coneixements comptables i que volen adquirir una formació bàsica en comptabilitat.

OBJECTIUS:

- Assolir un nivell que permeti el coneixement de les bases de la comptabilitat i de les tècniques principals que els permeti treballar en una comptabilitat simple.
- Enregistrar el llibre de diari sense dificultats, especialment en les operacions més quotidianes.
- Haver adquirit una base suficient per poder continuar, si s’escau, un nivell superior sense dificultat.

CONTINGUTS:

• Objectius:
- Poder crear el compte de resultats propi encara que les empreses participants no realitzin comptabilitat. Això permetrà a les persones empresàries individuals valorar la viabilitat econòmica de l’empresa mitjançant l’anàlisi de les vendes, dels costos directes, del marge brut comercial i dels costos d’estructura.
- Augmentar el coneixement comptable sobre la gestió empresarial.

• Continguts:
- L'empresa.
- La comptabilitat una eina de gestió
- Conceptes fonamentals.
- Classificació patrimonial.
- Els comptes de resultats.
- Aplicació pràctica a l'empresa: Què haig de saber fer?
- Operacions de tràfic.
- L'impost sobre el valor afegit.
- Immobilitzat i la seva amortització.
- Els resultats.
- El cicle comptable.
- Què haig de saber fer?

 

Curs a càrrec de Julia Moncunill/Silvia Revelles (Millenium bcn-val, S.L), a les instal.lacions de les Escoles Velles (Carretera de Barcelona, 1 | 08740 Sant Andreu de la Barca).

El cost d’aquesta formació és de 960 € a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Es prega compromís d’assistència.

 

MÉS INFORMACIÓ: nredondo@sabarca.cat o al telèfon 93 635 64 07

PLACES LIMITADES (Entre 7-15 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONSOmplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

Amb el suport:

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels "Programes de suport al desenvolupament local”

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats