donem impuls a l'emprenedor!

SORTEIG 10è ANIVERSARI DEL MOLÍ FARINER

Reunió
15/07/2022 12:00 INSTAGRAM

 

 

El Molí Fariner celebra aquest any 2022 el seu desè aniversari com a Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell. Amb aquest motiu, el centre realitzarà el sorteig d'una tablet per a tota la ciutadania i a més, una celebració presencial el proper 7 de juliol de 10.30 a 13.30 h. al Molí Fariner, amb accés lliure per tothom qui vulgui visitar el Centre de Promoció Econòmica i informar-se de tots els serveis que realitzem.

Per accedir al sorteig de la tablet de 10 polzades, haureu de contestar correctament totes les preguntes del qüestionari sobre el Molí Fariner

Podreu trobar informació a la nostra pàgina web www.moliempresa.cat  i a les nostres Xarxes Socials per augmentar les possibilitats de triar la resposta correcta!

Per més informació podeu contactar al 93 775 31 01 o bé al 630 88 45 28

 

PODREU ACCEDIR AL FORMULARI FENT CLIC:  AQUÍ

 

DATA SORTEIG:

Dia: 15 de juliol

HORA:

A les 12.00h.

 

FORMULARI SORTEIG

 

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats