donem impuls a l'emprenedor!

Eficiència energètica: oportunitats d´estalvi

Xerrada
28/02/2023 15:00 28//02/2023 15:00 Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell) [TELEFORMACIÓ]

 

DATA:

Dia:28/02/2023
Horari: de 15.00h a 16.30h


DURACIÓ:

1 sessió (1,50h)

 

LLOC:

Online a través de la plataforma Zoom, mitjançant l’enllaç que us enviarem posteriorment a la vostra inscripció.

 

A QUI VA DIRIGIT:

Aquesta xerrada informativa va adreçada a empreses i emprenedors autònoms que vulguin conèixer la forma d´estalviar en energia a la seva empresa. A totes les empreses (industrials, comerços, serveis, etc.) i emprenedors/ores del Baix Llobregat Nord: Ajuntament d’Abrera, Ajuntament de Castellví de Rosanes, Ajuntament de Collbató, Ajuntament d’Esparreguera, Ajuntament de Martorell, Ajuntament d’Olesa de Montserrat, Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires.


OBJECTIUS;

Assessorar a les empreses i emprenedors perquè puguin reduir la seva despesa en energia a l´empresa mitjançant la gestió en els seus contractes energètics i la incorporació de mesures d´estalvi d´energia.


CONTINGUTS:


El contingut de la xerrada informativa, es desenvoluparà d´acord al següent programa:

- Entendre el rebut electric
- Accés a les corbes de consum horàries de la "distribució"
- Com tenir una bona contractació. Permanencia penalitzacions, 100% renovables, etc..
- Com saber si tenim la potència adequada  i com fer els tràmits
- Com plantejar un pla d'estalvi a la nostre empresa. Com detectar els inútils, ocults, ineficients i veure els estalvis cada dia.
- Com calcular els estalvis amb canvis de gestió, lluminàries, màquines de clima, màquines frigorífiques, rètols, consums nocturns, etc...
- Com estalviar amb instal•lacions d'autoconsum solar.
- Introducció a comunitat energètica industrial.

MÉS INFORMACIÓ:   mcerulla@martorell.cat o al telèfon: 937 75 31 01

PLACES LIMITADES: (25 participants)  Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS GRATUÏTES:   Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats