donem impuls a l'emprenedor!

CONEIX EL QUE POTS I NO POTS DEDUIR EN ELS TEUS IMPOSTOS PER A NO TENIR SANCIONS D'HISENDA

Formació per a empreses i emprenedors
31/05/2023 09:30 Ajuntament de Martorell

 

DATA:

Dia: 31 de maig de 2023
Horari: de 9:30 a 13:30 h.


DURACIÓ:

1 sessió de 4 h. "online"

OBJECTIUS:

Aquesta sessió pretén que les persones empresàries tinguin la informació actualitzada del que legalment poden o no deduir perquè corroborin si ells/elles o les seves gestories estan presentant correctament els seus impostos, i així evitar possibles sancions en cas d'una futura inspecció.


PERFIL PARTICIPANTS:

Persones empresàries individuals i professionals independents, amb la seva empresa en funcionament que vulguin estar informades i actualitzades en aquest tema. Personal treballador de departaments fiscals que tinguin interès a aprofundir en la temàtica en qüestió.


METODOLOGIA:

La metodologia de la sessió serà molt dinàmica i convidarà a la participació de les persones Participants.
El contingut que es transmetrà estarà fonamentat en consultes vinculants realitzades a la Direcció general de Tributs, en sentències dels Tribunals de Justícia i en resolucions del Tribunal Econòmic Administratiu Central, que els hi seran mostrades a les persones participants durant la sessió.

CONTINGUTS:

1- Com buscar consultes generals i com fer consultes vinculants a la Direcció General de Tributs.
2- Les despeses deduïbles en l’impost sobre la renda de les persones físiques: requisits i llistat de despeses deduïbles.
3- Les despeses controvertides: es pot deduir la gasolina, les reparacions, els pàrquings, etc. del vehicle?
4- Les despeses controvertides: es pot deduir els subministraments quan es treballa des de casa?
5- Les despeses controvertides: es pot deduir el menjar diari?
6- Les despeses controvertides: es poden deduir les despeses de desplaçaments i de viatges?
7- Les depeses controvertides: es poden deduir les atencions a clients, proveïdors i terceres persones?
8- L’IVA suportat deduïble en l’impost sobre el valor afegit: requisits i llistat d'IVA suportat no deduïble.
9- L’IVA suportat deduïble controvertit: es pot deduir el total d’IVA suportat en la compra d’un vehicle?
10- L’IVA suportat deduïble controvertit: es pot deduir el total d’IVA suportat de la gasolina, els pàrquings, les reparacions, etc. del vehicle?
11- L’IVA suportat deduïble controvertit: es pot deduir el total d’IVA suportat dels subministraments quan es treballa des de casa?
12- L'IVA suportat deduïble: es pot deduir del total d'IVA suportat de les atencions a clients, proveïdors i terceres persones?

Curs a càrrec de Yolanda Presa Alamillos (YPAproject), gestionat pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 440€, a l’alumne no li suposa cap cost, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.

MÉS INFORMACIÓ:  moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01 / Whatsapp: 630 88 45 28

PLACES LIMITADES (Entre 18-20 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats