donem impuls a l'emprenedor!

"Dependent/a comerç polivalent" (ATURATS)

Formació per a aturats
17/11/2014 09:30 Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner

Formació transversal per millorar l'ocupabilitat de persones en situació d'atur

Tallers teòric-pràctics

DATA:

Dies: del 17 al 24 de novembre de 2014
Horari: de 09.30 a 14.30 hores

DURADA:

30 hores (6 sessions de 5 hores)

A QUI VA DIRIGIT:

Demandants d’ocupació inscrits al Servei Local d’Ocupació  i que vulguin millorar el seu procés de recerca activa de feina.

OBJECTIUS:

Conèixer els aspectes bàsics en una atenció, venda i fidelització al client de comerç de proximitat.

CONTINGUT:

  • El procés de venda en comerç al detall
  • L’atenció al client segons perfils, intencions de compra i productes
  • Seguiment i fidelització de clients
  • Resolució de queixes i reclamacions

METODOLOGIA:

Aquesta acció s’integra dins dels programes de desenvolupament competencial PHROVA®, per a l’entrenament i desenvolupament d’habilitats personals i professionals. Amb un innovador format “business game”, aquesta metodologia, basada en el concepte de Pedagogia lúdica, planteja desenvolupar competències professionals per via d’unes determinades situacions emulades i/o simulades, prèviament dissenyats.
Aquesta acció es desenvolupa a través del programa PHROVA®: COMERCIA.

En la realització d’aquesta acció es podrà comptar amb la possibilitat de desenvolupar alguna visita a empreses de serveis d’atenció al client, amb la finalitat d’acostar als participants a la realitat d’aquest tipus de llocs de feina.


Curs a càrrec de PHRO - PROFESSIONAL HR & ORGANIZATION,  a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES: Màxim 15 participants

INSCRIPCIONS: TANCADES

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats