donem impuls a l'emprenedor!

"Coaching. Grup 1" (ATURATS)

Formació per a aturats
25/11/2014 09:30 Sala Conferències Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell)

Formació transversal per millorar l'ocupabilitat de persones en situació d'atur

Coaching per persones en situació de recerca de feina

DATA:

Dies: 25 i 27  de novembre de 2014
Horari: de 09.30 a 13.30 hores

DURADA:

8 hores (2 sessions de 4 hores)

A QUI VA DIRIGIT:

Demandants d’ocupació inscrits al Servei Local d’Ocupació  i que vulguin millorar el seu procés de recerca activa de feina.

OBJECTIUS:

Un procès de coaching grupal per a persones en situació d'atur o en procès de recerca de feina que volen millorar les seves capacitats i competències personals i professionals per afrontar la seva situació actual d'una forma més positiva i proactiva.

“Aquest curs és un viatge cap a noves oportunitats a través del camí de l'autoconeixement i l'empoderament”

CONTINGUT:

- MÒDUL 1: AUTOCONEIXEMENT I HABILITATS RELACIONALS

  • Autoimatge i Autoestima
  • Com em relaciono amb mi i amb els altres?
  • Habilitats comunicatives

- MÒDUL II: CREACIÓ D'OPORTUNITATS

  • Potenciació del propi talent
  • Resolució de problemes i presa de decisions
  • Intel·ligència emocional
  • Focalització
  • Pla d'acció: activitats i accions concretes

METODOLOGIA:

Un viatge en el que treballarem conjuntament per ajudar a aquestes persones a trobar-se a si mateixes i caminar cap a la vida que volen, desenvolupant tot el seu potencial i tota la capacitat de crear noves oportunitats, ser qui volen ser, i sentir més benestar i felicitat a través de la relació amb una mateix i amb els altres, l’educació i l’autogestió emocional, l’autoestima, l’assertivitat, la capacitat de resiliència, la resolució de problemes i presa de decisions, la potenciació de la creativitat, el pensament positiu, l’equilibri personal a través del benestar, la comunicació… etc.

Partint d'una base teòrica i fonamentant-nos en diversos coneixements que provenen del món del coaching, la psicologia, la direcció empresarial i la sociologia, treballarem des de la seva pròpia realitat per tal que el curs sigui lo més pràctic i aplicable possible i les eines que adquireixin tinguin sentit en el seu context.

Aquesta formació en realitzarà a través de dues sessions de 4 hores cada una, de tipus teòricopràctic, amb un espai per poder resoldre dubtes, exposar casos pràctics i apropar més els continguts a la realitat.


Curs a càrrec de ELISABETH VALLESPÍN, psicòloga, coach, conferenciant, experta en formació per al creixement personal
i professora de pedagogies alternatives, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES: Màxim 15 participants

INSCRIPCIONS: TANCADES

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats