donem impuls a l'emprenedor!

Taller de Constelacions Familiars

MOMENT GESTALT 08/04/2017 10:00 07/03/2017

LES CONSTEL·LACIONS FAMILIARS ajuden a aclarir si les dificultats que generen infelicitat en l'individu depenen d'ell o del seu sistema familiar i a restablir la salut de la persona i del seu sistema familiar.

Els tallers de Constel·lacions Familiars ofereixen una vivència sanadora per alliberar-nos d'allò que no ens correspon i ser capaços de prendre el que la vida ens dóna. Una experiència per posar-nos al servei de la vida i "honrar" el passat


DIRIGIT A totes les persones interessades en el seu desenvolupament personal o en treballar qualsevol assumpte amb el propòsit de sentir-se millor i més vital. Els temes a treballar poden ser individuals, relacionals o familiars.


IMPARTEIX: Cristina Príncepe. Psicòloga, Terapeuta Gestalt i Psicoterapeuta amb certificació EuroPsy. Consteladora Familiar. Psicoteràpia Integrativa i Eneagrama. Psicoterapeuta Individual i de Parelles del Centre PSI de Barcelona.


DATA: dissabte 8 abril 2017 HORARI: de 10 a 14: 00h.

INVERSIÓ: 20 € l'assistència al taller i 30 € addicionals al finalitzar el taller si es treballa la pròpia constel·lació familiar.

LLOC:  MOMENT GESTALT-ESPAI TERAPEUTIC, Carrer Montserrat, nº 53. Martorell

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Carina  T 688 935 400   info@momentgestalt.com

 

Contactar

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure tots els anuncis