donem impuls a l'emprenedor!

Un viatge cap a l'excel·lència grupal

26/07/2017 09:00 17/07/2017

Us volem convidar a un acte en que us donarem a conèixer una eina que s'està implementat amb gran èxit en els equips de treball.
Amb una metodologia molt creativa i de fàcil aplicació portem als grups al seu nivell màxim d'excel·lència, creant espais de comunicació, fomentant la confiança i les bones relacions dins dels grups, elements fonamentals per assolir els objectius a les empreses.

Si tens al teu càrrec equips de treball, no et pots perdre aquest esdeveniment en que t'explicarem el seu funcionament, tindràs l'oportunitat de provar-la, i a més  coneixeràs com funcionen els grups i les seves diferents maneres de  desenvolupar-se

T'hi esperem el dia 26 de juliol de 2017 a les 9:30 h al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner

Activitat gratuïta

Places limitades, es prega confirmació

e-mail:  info@newexperiencecompany.com
Mòbil:   669932964 / 660622142

 

Contactar

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure tots els anuncis