donem impuls a l'emprenedor!

03/04 Taller de porta nadons

MOMENT GESTALT 22/03/2018

Taller teoric-pràctic dirigit a famílies amb nadons recent nascuts i embarassades, 3 d'abril de 2018 de 10 a 11.30 h

L'objectiu és donar a conéixer i promoure l'importància de la criança amb contacte tot aprenent les bases del porteig i la correcta ergonomia (tan per qui porta com pel nadó), donant als participants la possibilitat de provar diferents tipus de portanadons i foulards i les distintes postures. 

 

Contactar

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure tots els anuncis