donem impuls a l'emprenedor!

Presentació llibre: "Al encuentro de la Maternidad"

MOMENT GESTALT 27/09/2018 19:00 27/09/2018

Tota parella amb intenció de concebre un nadó ja està sembrant la llavor de la mater-paternitat en el seu cor. Aquest llibre és una eina molt útil per als que vulguin preparar-se i viure una concepció conscient amb un embaràs sa i transcendent. Està dissenyat per a abordar aquesta etapa vital des de diversos enfocaments: el nivell físic, el mental i l'emocional. Així mateix treballa aspectes de la nostra vida que s'han de considerar abans de donar el pas a la maternitat. Amb la seva lectura, convidem a les lectores a observar-se a través de la consciència del propi cos i de la seva realitat, com un primer pas per a planificar l'arribada del seu nadó.

 

Contactar

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure tots els anuncis