donem impuls a l'emprenedor!

Consultes COVID-19

Servei especial de consultes i suport davant l’efecte de la COVID-19. Espai d'atenció a empreses, persones emprenedores i persones en situació d'atur.

Des de l'Ajuntament de Martorell a través del departament de Promoció Econòmica i Comerç, us oferim un canal de comunicació bidireccional per a informar, assessorar, acompanyar i tramitar determinades actuacions als comerços, autònoms, pimes, empreses, persones emprenedores i persones en situació d'atur de Martorell que s’hagin vist afectats per la crisi sanitària del COVID19 i per l’estat d’alarma decretat.

Ens mantenim al costat de les nostres empreses, emprenedors i usuaris per facilitar tota la informació derivada de la situació actual, en constant evolució.

  • Us oferim la possibilitat de fer les vostres consultes de manera propera i directa a través del correu electrònic del coordinador de l’Àrea Econòmica de l’Ajuntament, Jordi Sánchez  jsanchez@martorell.cat , que us donarà suport i resposta directa.
     
  • També us oferim una via alternativa de comunicació directa amb Promoció Econòmica i Comerç a través d'un formulari habilitat específicament per donar resposta i suport a aquestes consultes derivades per pal·liar l’impacte econòmic derivat de la crisi sanitària de la COVID-19.

Omple el formulari corresponent per realitzar la teva consulta:

 

Com funciona el servei de consultes COVID-19?

 

Contacteu a través de:

- Jordi Sánchez, coordinador de l’Àrea Econòmica de l’Ajuntament,  jsanchez@martorell.cat

- Els formularis específics  de contacte disponibles segons el vostre perfil: EMPRESA-EMPRENEDOR  o PERSONA SITUACIÓ D'ATUR per solventar la vostra consulta.
És molt important incloure les dades de contacte necessàries perquè els nostres tècnics puguin respondre adequadament.

La vostra consulta serà contestada directament o derivada al tècnic expert corresponent que contactarà amb vosaltres per a identificar les vostres necessitats, fer una diagnosi i donar-vos resposta.

Segons el cas i les necessitats específiques, es podran establir mecanismes de comunicació com ara vídeo-conferències amb l’objectiu de que l’acompanyament, l’assessorament i la tramitació telemàtica sigui àgil i efectiva.

L’equip de Promoció Econòmica i Comerç, farà seguiment proactiu dels casos assignats, tramitarà telemàticament les mesures que siguin de la nostra competència i/o derivarà a l'expert o servei corresponent en cada cas. No estareu sols. Estem al vostre costat!

 

 

Enquesta sobre l'afectació COVID-19 en el teixit emprenedor i empresarial de Martorell

Des del Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell volem fer un recull de les afectacions al teixit empresarial i emprenedor del municipi. El nostre objectiu és fer una aproximació el més acurada possible i veure quines accions cal posar en marxa per a la dinamització i promoció del teixit productiu i com col·laborar en la seva recuperació.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!

Tornar