donem impuls a l'emprenedor!

Ocupació COVID-19

Amb motiu de la situació d'excepcionalitat que estem vivint derivada del coronavirus COVID-19 l’assessorament i l’orientació laboral s’està realitzant mitjançant eines telemàtiques i atenció presencial AMB CITA PRÈVIA. Habilitem aquests espai amb informació actualitzada sobre recursos per la recerca activa de feina i canals per la millora de l’ocupabilitat.

SERVEI LOCAL D'OCUPACIÓ (Borsa Treball)

Per poder accedir als diferents serveis del Servei Local d'Ocupació cal estar empadronat a Martorell o Castellví de Rosanes, assistir a una Sessió informativa d'acollida i fer una entrevista personal.

- Inscripció Sessió Informativa d'acollida a demandants ocupació :

CLUB DE LA FEINA

Habilitem l'espai CLUB DE LA FEINA  amb informació actualitzada sobre recursos per la recerca activa de feina i altres canals interesants per la millora de l’ocupabilitat.

  

 

Amb motiu de la situació d'excepcionalitat que estem vivint derivada del coronavirus COVID-19 l’assessorament i l’orientació laboral  s’està realitzant mitjançant eines telemàtiques. L’espai Club de la Feina restarà tancant fins que les autoritats responsables ho consideren oportú.

Així mateix us informem que el Club de la Feina de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell continua totalment operatiu funcionant de forma telemàtica i estem a la vostra disposició mitjançant els canals de comunicació habituals.

Actualització de CV: En cas de necessitar actualitzar o elaborar el vostre currículum per fer cerca activa de feina demaneu CITA PRÈVIA PER ATENCIÓ PRESENCIAL al 93 775 31 01.

Tornar