donem impuls a l'emprenedor!

JOVES EN PRÀCTIQUES

[CONVOCATÒRIA OBERTA] El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell posa en marxa una nova convocatòria del programa “Joves en Pràctiques” de contractació laboral de joves en pràctiques beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, gràcies a la subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.

L’Ajuntament de Martorell obre convocatòria per la contractació de 5 joves, d’entre 18 i 29 anys per suport en diferents departaments de l’Ajuntament. Aquestes subvencions estableixen la col·laboració amb l’Ajuntament perquè persones joves siguin contractades i prestin els seus serveis en diferents departaments, sota la modalitat contractual de pràctiques remunerades, durant un període de 6 mesos i a jornada laboral completa. La finalitat del programa és que puguin millorar la seva ocupabilitat, amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral.

El programa de contractació de joves en pràctiques vol que els joves desenvolupin una primera experiència amb el món del treball per poder sortir al mercat i adquirir una feina a alguna empresa de l'entorn, evitant la seva marxa a l'estranger davant la manca d'oportunitats.

Amb aquesta finalitat, el Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell ha gestionat novament enguany la sol•licitud de la subvenció per a la contractació de 5 joves que atorga el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, Garantia Juvenil, iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil.

Requisits
Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil; estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya; acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional, complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en practiques, i no haver participat en les convocatòries 2019 i 2020.

Tots els requisits i les condicions previstes en aquesta base s'han de mantenir i poder acreditar a la data immediatament anterior a l'inici del contracte.

Inscripcions

Els joves interessats en participar en aquest programa poden realitzar la seva inscripció a través del FORMULARI INSCRIPCIÓ JOVES EN PRÀCTIQUES o es poden posar en contacte amb el Centre de Promoció Econòmica trucant al 93 775 31 01, per whastapp al 630 88 45 28 o per mail a dfernandez@martorell.cat.

 

 

Tornar