donem impuls a l'emprenedor!

SUBVENCIÓ DEL SOC

25/11/2021

Subvenció de contractes per a joves. Foment de la contractació (SOC - Contractació). Sessió informativa al Molí Fariner

Subvenció de contractes per a joves


Foment de la contractació (SOC - Contractació) i Sessió informativa al Molí Fariner

Objectiu 

· Fomentar la contractació en pràctiques, durant un any, de joves en situació d'atur per a empreses i cooperatives de treball associat

· Fomentar la contractació de persones joves, durant un any, en situació
d’atur per a empreses i cooperatives de treball associat.

Pressupost

· 125 M € (62.500.000 per contractes en pràctiques i 62.500.000 per a

temporals o indefinits)

· Finançat pels fons europeus REACT-EU. 

Persones destinatàries 

· Persones joves majors de 16 anys i menors de 30 anys, que estiguin inscrites al SOC com DONO, el dia anterior a la data de contractació i que tinguin capacitat per formalitzar un contracte de treball en el moment de la seva signatura. En cas de la convocatòria específica per contractes en pràctiques cal que acreditin la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional, així com complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques. 

Entitats o persones beneficiàries

Les persones físiques o jurídiques privades, les cooperatives de treball associat i les comunitats de bens amb capacitat per subscriure, com empresàries, un contracte de treball, constituïdes legalment i amb establiment operatiu a Catalunya 

Sol·licituds

Des de l'endemà de la publicació de la Resolució al DOGC i fins al 31 de març de 2022. Límit de 5 contractes per empresa o del 50% de la plantilla.

Inici i termini de les accions 

Contractes d’un any, subscrits des d'un mes abans de la entrada en vigor de la resolució de convocatòria i fins el 28 de febrer de 2022.

Normativa

Consulteu la Resolució de convocatòria i l'Ordre reguladora al portal: https://dogc.gencat.cat/ca

Contacte

Si ets una entitat: contractacio_joves.soc@gencat.cat 

Sessió Informativa

Des del Centre de Promoció Econòmica s’ha organitzat una sessió informativa el proper 2 de desembre a la 13:00h, adreçada a les empreses a càrrec d’Alex Llovet, cap de Serveis a les Empreses del Servei d’Ocupació de Catalunya i el tècnic José Simón. En aquesta sessió es donarà en detall la informació de la subvenció i es resoldran els dubtes.


Pots fer la inscripció a la sessió informativa al següent enllaç: Omplir Formulari Sessió Informativa
 

 

Tornar