donem impuls a l'emprenedor!

Ocupació _

Servei adreçat a empreses que cerquen treballadors/ores i a persones en procés de recerca activa de feina

Història     Dep. Promoció Econòmica     Molí empresa (viver)

Ocupació     Formació     Empresa

El Servei Local d'Ocupació de Martorell és un servei municipal gratuït que ofereix informació, assessorament i orientació professional, intermediari entre les persones i el mercat de treball, on les persones disposen d'un espai de recerca, de formació i d'intercanvi, amb uns recursos especialitzats i uns professionals preparats. El SLO està integrat dintre de la Xarxa de Serveis locals d'ocupació de la Diputació de Barcelona i col·labora amb el Servei d'Ocupació de Catalunya.

El Servei s'adreça a empreses que cerquen treballadors/ores i a persones en procés de recerca activa de feina (en situació d'atur o treballant) que estiguin empadronats a Martorell, i té com objectiu principal, incentivar i dinamitzar l'ocupació del municipi i desenvolupar activitats destinades, a afavorir la inserció laboral i la millora professional de les persones aturades o en actiu, mitjançant accions de/d':

  • Gestió d'ofertes de treball (Borsa de treball - Xarxa Xaloc)
  • Assessorament i Orientació laboral (Club de la feina)
  • Programes d'orientació i inserció i plans d'ocupació


Gestió d'ofertes de treball (Borsa de treball - Xarxa Xaloc)

La Borsa de Treball és un servei gratuït que depèn del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell junt amb la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona. Aquest servei té un paper d'intermediació entre les empreses que necessiten incorporar professionals i les persones que cerquen feina o volen canviar d'ocupació.

Amb la Borsa de treball s'intenta obtenir una relació òptima entre el perfil de la persona treballadora que busca l'empresa i el lloc de treball que cerca la persona demandant.

* SI VOLS ACCEDIR A LA BORSA DE TREBALL COM A CANDIDAT:

Per poder accedir als diferents serveis del Servei Local d'Ocupació cal estar empadronat a Martorell o Castellví de Rosanes, assistir a una Sessió informativa d'acollida i fer una entrevista personal.

- Podeu demanar hora per a la sessió d'acollida i per a l'entrevista:

  • Per telèfon al 93 775 31 01
  • Omplint el següent formulari amb les teves dades: Sol·licitud de contacte amb el Servei Local d’Ocupació MARTORELL
  • ATENCIÓ PRESENCIAL AMB CITA PRÈVIA
  • Presencialment*: a la Recepció del Centre de Promoció Económica Molí Fariner (Camí del Riu, s/n 08760 Martorell) (*SUSPÈS TEMPORALMENTSPER COVID19)

 

Horari: de dilluns a divendres de 10:00 a 14 hores.
 

- La documentació que has de portar a la primera Sessió d'Acollida i/o alta telefònica, en la mesura del possible:

  • DNI / NIE
  • Currículum Vitae
  • Informe Vida laboral
  • Certificat de discapacitat si procedeix
  • Informació actualitzada de cursos realitzats tant de formació reglada com de formació ocupacional i/o continua
  • Carnets professionals (se en teniu, per exemple el de carretoner, instalador de gas…)
  • Certificat de discapacitat si procedeix

 

* SI VOLS ACCEDIR A LA BORSA DE TREBALL COM A EMPRESA:

Si es tracta d'una empresa que vol posar una oferta de treball, es pot acudir al servei local d'ocupació o enviar per correu electrònic (moliempresa@martorell.cat / rmoya@martorell.cat) o fax (93 774 18 86) l´OFERTA DE TREBALL.

Per donar d’alta l’empresa a la nostra base de dades Xaloc s’ha d’omplir  el següent formulari FORMULARI  sol·licitud alta empresa i enviar-lo per correu electrònic  a moliempresa@martorell.cat


Assessorament i Orientació laboral (Club de la feina)

Amb motiu de la situació d'excepcionalitat que estem vivint derivada del coronavirus COVID-19 l’assessorament i l’orientació laboral  s’està realitzant mitjançant eines telemàtiques. L’espai Club de la Feina restarà tancant fins que les autoritats responsables ho consideren oportú.

Així mateix us informem que el Club de la Feina de  Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell continua totalment operatiu funcionant de forma telemàtica i amb ATENCIÓ PRESENCIAL AMB CITA PRÈVIA (93 775 31 01) i estem a la vostra disposició mitjançant els canals de comunicació habituals.

Habilitem l'espai CLUB DE LA FEINA d'aquesta web, amb informació actualitzada sobre recursos per la recerca activa de feina i altres canals  per la millora de l’ocupabilitat.

Actualització de CV: En cas de necessitar actualitzar o elaborar el vostre currículum per fer cerca activa de feina demaneu ATENCIÓ PRESENCIAL AMB CITA PRÈVIA (93 775 31 01)

____________________________________________

El Club de Feina és un espai dinamitzat per tècnics/ques del Servei local d'ocupació dedicat a la recerca activa de feina on es poden trobar diferents serveis que faciliten aquest procés. Aquest servei té com a objectiu dotar d'informació, eines i recursos per a la recerca de feina els usuaris i usuàries que es troben en situació d'atur i els treballadors i treballadores que desitgen millorar la seva professionalitat i els seus perfils competencials. Posem a la teva disposició un espai on trobaràs informació relacionada amb el mercat laboral i recursos materials i tècnics necessaris per a una recerca activa de feina.

En aquest espai teniu al vostre abast:

  • Ordinadors, connexió a internet i eines ofimàtiques.
  • Premsa especialitzada.
  • Documentació específica (models de currículums, cartes de presentació, llista d'empreses...)
  • Accions de dinamització i formació per a la recerca de feina.

Horari Club de la feina: (*SUSPÈS TEMPORALMENTSPER COVID19)

  • Accés lliure: de dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 h
  • Amb suport tècnic:  dilluns,dimarts, dimecres i divendres de 10.30 a 12.30 h
  • Impressió i actualització de currículums (Sense cita, per ordre d’arribada): de dilluns a divendres de 10.00 a 13.30 h

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programes d'orientació i inserció i plans d'ocupació

El centre de Promoció Econòmica ofereix programes d'orientació i inserció laboral, i plans d'ocupació, durant els quals s'ofereix un acompanyament per a la cerca activa de feina, i tota una sèrie de recursos i eines per aconseguir l'objectiu d'ampliar les opcions d'inserció laboral.

 

Tornar