donem impuls a l'emprenedor!

ACCELERA EL CREIXEMENT

Programa promogut entre la Diputació de Barcelona i PIMEC i a Martorell impulsat pel Centre de Promoció Econòmica, amb la voluntat de donar suport a les empreses amb un elevat potencial de creixement i que estiguin disposades a invertir en creixement.

TERMINI INSCRIPCIONS FINS EL 3 DE JUNY DE 2019!

El Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell col·labora amb la Diputació de Barcelona i amb PIMEC en aquest programa amb l'objectiu que les empreses del municipi puguin beneficiar-se d'un conjunt de serveis avançats que tenen com a objectiu el creixement empresarial. L’objectiu del programa és millorar la competitivitat del teixit empresarial de les comarques barcelonines i crear ocupació. És per això que l’Ajuntament de Martorell participa en aquest programa, per tal que les pimes del municipi se’n puguin beneficiar i siguin de les 50 empreses seleccionades per participar. En edicions anteriors ja han participat diverses empreses del nostre municipi  amb valoracions molt positives.

El programa “Accelera el creixement”, impulsat per la Diputació de Barcelona i PIMEC, ha iniciat la seva vuitena edició per ajudar a incrementar la competitivitat a 50 empreses amb alta capacitat de creixement, innovació, internacionalització i generació de llocs de treball.

L'objectiu d'aquest programa és ajudar 50 empreses a impulsar el seu creixement mitjançant l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part de consultors d’alt nivell en elements cabdals de la competitivitat empresarial, com són la innovació, la transformació digital, l'estratègia empresarial, la internacionalització, el màrqueting, la comercialització i l'obertura de nous mercats i l'organització de la gestió de l'empresa.

L’edició d’enguany continua comptant amb les novetats introduïdes en la darrera edició,  com la incorporació de sessions de diagnosi sobre la transformació digital, amb la consegüent evolució dels negocis, i la celebració d’una jornada de networking amb la presència de les empreses participants en edicions anteriors.

El programa “Accelera el Creixement” està adreçat exclusivament a pimes amb 3 o més treballadors, amb una antiguitat mínima de 5 anys, que tinguin la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona i la voluntat d'invertir en el seu creixement.
En les set edicions anteriors del programa hi han participat amb èxit un total de set empreses de Martorell, que han crescut en facturació, volum d’exportacions o plantilla, entre d’altres.

Les empreses interessades a participar en el programa poden rebre més informació i presentar les seves candidatures fins al 3 de juny de 2019 a la seu o delegacions de PIMEC o bé als Centres Locals de Serveis a les Empreses que participen al programa, en el cas de Martorell al Centre de Promoció Económica Molí Fariner.

Mitjançant el programa, la Diputació de Barcelona, PIMEC i l’Ajuntament de Martorell, persegueixen que les empreses participants aconsegueixin un creixement per als propers tres anys, com a mínim, en un dels següents aspectes: facturació, rendibilitat mitjana, ràtio d’exportació i plantilla. Per assolir aquests objectius, PIMEC té un equip de treball integrat per experts en assessorament al creixement empresarial.

La selecció d’empreses. Qui hi pot participar?

Existeixen un conjunt de variables a complir per part de les empreses participants en el programa. No obstant, es portarà una valoració cas a cas de cadascuna d’elles per escollir aquelles que finalment participaran en el programa. Les variables són les següents:

 • Petites i mitjanes empreses amb tres treballadors o més.
 • Empreses amb la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona
 • Empreses amb trajectòria empresarial igual o superior als 5 anys (creades abans del 31/12/2014).
 • Empreses amb voluntat d’invertir en el propi creixement.

En què consisteix? EL PROGRAMA

El programa té una durada de 12 mesos i està repartit en tres fases. En total, inclou més de 70 hores de suport per a cada empresa.

 • ? Fase 1: Selecció de participants (3 mesos)
  Un Comitè d’experts format per tres professionals amb una llarga experiència de suport al creixement empresarial de pimes seleccionaran les 50 empreses que participaran en aquesta edició del programa Accelera el Creixement en funció de criteris i indicadors sobre el potencial de creixement.
   
 • ? Fase 2: Pla de creixement (31 hores en 6 mesos)
  L’objectiu d’aquesta fase és doble: En primer lloc, reflexionareu amb diferents experts i consultors sobre quins són els factors clau d’èxit per al creixement d’una empresa. En segon lloc, i sobre la base de la diagnosi ja realitzada, es definirà un pla de creixement operatiu enfocat al teu negoci, amb el suport i assessorament de consultors especialitzats.
   
 • ? Fase 3: Suport a l'acció (46 hores en 3 mesos)
  A la tercera i última fase del programa et donarem suport per posar en marxa les accions identificades en el pla de creixement del teu negoci a través d’un pla d’acció.

Consulta el programa complet a: http://www.acceleraelcreixement.com/programa/


Inscripcions i més informació

Les empreses de Martorell interessades a participar-hi s'han de posar en contacte o enviar el formulari d’inscripció abans del 4 de Juny de 2018, al Centre de Promoció Econòmica de Martorell (Camí del Riu s/n · 08760 Martorell), trucar telèfon 93 775 31 01 o enviar un correu electrònic a moliempresa@martorell.cat, per tal que us puguem ampliar els detalls del programa.

També es poden inscriure directament a: http://www.acceleraelcreixement.com/

Per a qualsevol dubte o aclariment sobre el programa “Accelera el Creixement” també podeu contactar directament amb:


Pimec: Annabel Cuatrecases  / Telèfon: 934 964 500 / acuatrecases@pimec.org
Diputació Barcelona: Núria Añón i Ramon Boixadera / Telèfon: 934 022 831 / stp.accelera@diba.cat


La participació al programa té un cost total de 5.500€ però l’empresa es fa càrrec d’una part  (500€+IVA), un cop seleccionada,  i la resta seran aportats per la Diputació de Barcelona i PIMEC.


Des del Centre de Promoció Econòmica animem a les empreses amb alt potencial de creixement a participar d'aquest programa, ja que creiem que eines de suport com aquestes són necessàries per a l’elaboració i desenvolupament de l’estratègia de creixement de l’empresa i creiem fermament en l’existència al nostre municipi d'empreses amb el perfil idoni per aquest tipus d'acció.

 

Enllaços relacionats

FORMULARI INSCRIPCIONS

Empreses participants altres edicions

www.acceleraelcreixement.com

 

 

                

 

Tornar