donem impuls a l'emprenedor!

ACCELERA EL CREIXEMENT

Programa d’alt rendiment promogut entre la Diputació de Barcelona i PIMEC i a Martorell impulsat pel Centre de Promoció Econòmica, amb l'objectiu de dissenyar i implementar el projecte de creixement del teu negoci

TERMINI INSCRIPCIONS 10a edició FINS EL 7 DE JUNY DE 2021 (inclòs)!


<< Inicia la transformació digital de la teva empresa, comença a exportar, aprén a vendre per internet, millora la gestió empresarial, guanya en competitivitat… Tot a partir d’un pla de creixement i un pla d’acció, i de l’assessorament d’experts en desenvolupament empresarial. >>


El Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell col·labora novament amb la Diputació de Barcelona i amb PIMEC en aquest programa amb l'objectiu que les empreses del municipi puguin beneficiar-se d'un conjunt de serveis avançats que tenen com a objectiu el creixement empresarial. L'Ajuntament de Martorell participa com cada edició en aquest programa, per tal que les pimes del municipi se’n puguin beneficiar i siguin de les 50 empreses seleccionades per participar. En edicions anteriors ja han participat diverses empreses del nostre municipi  amb valoracions molt positives, i en la situació actual que ens trobem generada per la crisi de la Covid-19 moltes empreses han de plantejar noves opcions pels seus negocis i aquest programa ajudarà a implementar el futur full de ruta dels negocis.

Davant les dificultats que la situació excepcional generada per la COVID-19 esta comportant a les empreses del territori; el programa s’ha reorientat i adaptat a ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis a aquesta nova realitat. És a dir, a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització, i l’organització empresarial adaptades al nou context, així com una nova palanca, la de finançament, per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada.

El programa “Accelera el creixement”, impulsat per la Diputació de Barcelona i PIMEC, ha iniciat la seva desena edició per ajudar a incrementar la competitivitat a 50 empreses amb alta capacitat de creixement, innovació, internacionalització i generació de llocs de treball.

L'objectiu d'aquest programa és ajudar 50 empreses a impulsar el seu creixement mitjançant l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part de consultors d’alt nivell en elements cabdals de la competitivitat empresarial, com són la innovació, la transformació digital, l'estratègia empresarial, la internacionalització, el màrqueting, la comercialització i l'obertura de nous mercats i l'organització de la gestió de l'empresa.

Aquest programa està adreçat a empreses de la demarcació de Barcelona i se’n farà una selecció de només 50 empreses. Les empreses seleccionades tindran l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company amb experts.

Les 447 empreses que han participat en les nou edicions anteriors que ja s’han dut a terme, han mostrat la seva satisfacció per estar dins el programa i creiem que val la pena que mireu aquests vídeos testimonials al web (www.acceleraelcreixement.com).

Per conèixer amb més detall l’Accelera el Creixement, us recomanem mireu aquest Vídeo promocional.

Les candidatures es podran presentar fins el 7 de juny de 2021 per correu electrònic mitjançant el Formulari d’inscripció.

 

L’edició d’enguany continua comptant amb les novetats introduïdes en les darreres edicions,  com la incorporació de sessions de diagnosi sobre la transformació digital, amb la consegüent evolució dels negocis i  les sessions individualitzades i grupals que en aquesta situació ja s'anirà informant sobre les seves realitzacions. Continuem focalitzant-nos en les empreses amb potencial de creixement, però davant la situació actual, i donat que és un programa adaptat i personalitzat a les necessitats de cada empresa, aquest 2021 ens continuem adaptant per ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis a aquesta nova realitat.

És a dir, a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització, i l’organització empresarial adaptades al nou context, així com afegim una nova palanca, la de finançament, per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada.

El programa “Accelera el Creixement” està adreçat exclusivament a pimes amb 3 o més treballadors, amb una antiguitat mínima de 5 anys, que tinguin la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona i la voluntat d'invertir en el seu creixement.

En les nou edicions anteriors del programa hi han participat amb èxit vuit empreses de Martorell, que han crescut en facturació, volum d’exportacions o plantilla, entre d’altres.

Les empreses interessades a participar en el programa poden rebre més informació i presentar les seves candidatures fins el 7 de juny de 2021.

Mitjançant el programa, la Diputació de Barcelona, PIMEC i l’Ajuntament de Martorell, persegueixen que les empreses participants aconsegueixin un creixement per als propers tres anys, com a mínim, en un dels següents aspectes: facturació, rendibilitat mitjana, ràtio d’exportació i plantilla. Per assolir aquests objectius, PIMEC té un equip de treball integrat per experts en assessorament al creixement empresarial.

 

Objectius

Identificar les palanques de creixement de l’empresa a mig i llarg termini per a poder implementar-les en els objectius estratègics a través d’un pla de creixement i un pla d’acció personalitzat i a mida.

Amb el programa,, les empreses poden:

1. Portar a terme una reflexió estratègica i identificar els factors clau d’èxit
per al creixement empresarial.
2. Estructurar un full de ruta.
3. Materialitzar els projectes amb un acompanyament personalitzat.
 

La selecció d’empreses. Qui hi pot participar?

Existeixen un conjunt de variables a complir per part de les empreses participants en el programa. No obstant, es portarà una valoració cas a cas de cadascuna d’elles per escollir aquelles que finalment participaran en el programa. Les variables són les següents:

  • Petites i mitjanes empreses amb 3 treballadors o més.
  • Empreses amb la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona
  • Empreses amb trajectòria empresarial igual o superior als 5 anys  (creades abans del 31/12/2016)
  • Empreses amb voluntat d’invertir en el propi creixement.
  • Empresa amb disponibilitat per seguir parts del programa de forma telemàtica

 

En què consisteix? EL PROGRAMA

Accelera el Creixement és un programa d’alt rendiment en què passaràs per diferents fases amb l’únic objectiu de dissenyar i implementar el projecte de creixement del teu negoci. El programa té una durada de 9 mesos i més de 70 hores de suport a l’empresa estructurat en:

  • Fase 1: Selecció de participants (Abril 2021 – Juliol 2021)
    Un Comitè d’experts format per tres professionals amb una llarga experiència de suport al creixement empresarial de pimes seleccionaran les 50 empreses que participaran en aquesta edició del programa Accelera el Creixement en funció de criteris i indicadors sobre el potencial de creixement.
     
  • Fase 2: Pla de creixement (Setembre 2021 – Març 2022)
    L’objectiu d’aquesta fase és doble: En primer lloc, reflexionareu amb diferents experts i consultors sobre quins són els factors clau d’èxit per al creixement d’una empresa. En segon lloc, i sobre la base de la diagnosi ja realitzada, es definirà un pla de creixement operatiu enfocat al teu negoci, amb el suport i assessorament de consultors especialitzats.
  • Sessions col·lectives (10 hores)
  • Sessions individuals in company (20 hores)
  • Fase 3: Suport a l'acció Pla Creixement (Abril 2022 – Juny 2022)
    A la tercera i última fase del programa et donarem suport per posar en marxa les accions identificades en el pla de creixement del teu negoci a través d’un pla d’acció.
    • Sessions individuals in company (20 h)
    • 6 Master classes 
    • 6 Casos de Best Practices

Consulta el programa complet a: http://www.acceleraelcreixement.com/programa/


Inscripcions i més informació

Per a més informació del programa, podeu participar a una de les Sessions Informatives (11 de maig 10-11h o 19 de maig 16-17h) amb inscripció prèvia en aquest enllaç.

Les empreses de Martorell interessades a participar-hi s'han de posar en contacte o enviar el formulari d’inscripció abans del 7 de Juny de 2021, al Centre de Promoció Econòmica de Martorell (Camí del Riu s/n · 08760 Martorell), trucar telèfon 93 775 31 01 o enviar un correu electrònic a moliempresa@martorell.cat, per tal que us puguem ampliar els detalls del programa.

També es poden inscriure directament a: http://www.acceleraelcreixement.com/

Per a qualsevol dubte o aclariment sobre el programa “Accelera el Creixement” també podeu contactar directament amb:


Pimec: Annabel Cuatrecases  / Telèfon: 934 964 500 / acuatrecases@pimec.org
 

 El cost real del programa  està valorat en 5.500 euros per empresa, però està subvencionat i l’empresa només paga 500 euros + IVA.


Des del Centre de Promoció Econòmica animem a les empreses amb alt potencial de creixement a participar d'aquest programa, ja que creiem que eines de suport com aquestes són necessàries per a l’elaboració i desenvolupament de l’estratègia de creixement de l’empresa i creiem fermament en l’existència al nostre municipi d'empreses amb el perfil idoni per aquest tipus d'acció i que ara mñes que mai necessiten un suport per afrontar aquesta situació generada per la Covid-19.

 

Enllaços relacionats

Vídeo promocional

Díptic Programa

FORMULARI INSCRIPCIONS

Testimonials de participants en l’Accelera en edicions precedents

www.acceleraelcreixement.com

 

                

 

Tornar