donem impuls a l'emprenedor!

INNOBAIX START UP TRAINING

Programa de capacitació d’empresaris i emprenedors amb alt potencial de creixement, promogut per INNOBAIX conjuntament amb l’Escola de Negocis EADA, i a Martorell impulsat pel Centre de Promoció Econòmica.

Nova edició INNOBAIX “7º START UP TRAINNING: Fes Créixer el teu negoci”, amb l'Escola de Negocis EADA,  100% SUBVENCIONAT

Innobaix i EADA, en col-laboració amb el Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell, tornen a convocar l'Start Up Training, un programa de capacitació empresarial. El programa, subvencionat per la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, s'obre a empreses de la comarca del Baix Llobregat que volen fer créixer el seu negoci.

Des de fa 6 edicions Innobaix i Eada promouen la capacitació empresarial a través de l’Start Up Training, un programa destinat al desenvolupament empresarial de projectes.

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa, participa un cop més en el programa Start Up Training, que ja arriba a la seva 7ena edició i es realitzarà entre mitjans d'octubre i finals de novembre els dilluns i dimecres al matí. Es tracta d’una oportunitat única de formació empresarial per a empreses que volen incrementar el seu potencial. El programa és gratuït i està obert a emprenedors i pimes.
Un dels consells que es donen a les escoles de negocis és parar-se, de tant en tant, a repensar l’empresa, els seus objectius i la manera com es treballa. No tothom té ocasió de fer aquesta aturada, i encara menys amb la motivació extra de comptar amb mentors especialitzats. Això és el que ofereix el programa Start Up Training, que organitza Innobaix amb el suport de l’escola de negocis Eada. Aquesta tardor el programa arriba a la setena edició.

Objectius

L’Start Up Training està dissenyat per donar resposta a emprenedors i petits empresaris que estiguin buscant la manera de renovar-se o de créixer. A través de diferents sessions formatives, en grup i individuals, els participants tenen l’oportunitat de descobrir noves maneres d’enfocar el dia a dia.

L'objectiu del programa és reforçar les empreses en els seus processos de creixement i s'orienta específicament a persones amb capacitat de decisió dins de l'organització. Amb aquesta iniciativa, Innobaix completa l'oferta de serveis i projectes que ofereix a les empreses de la comarca.

Qui hi pot participar?

Aquesta formació està orientada a persones amb capacitat de decisió dins la seva empresa., i complementa l’oferta de serveis i projectes d’Innobaix a l’acceleració de projectes empresarials.

El programa

El programa aborda aspectes com el màrqueting analític i estratègic, el lideratge per aconseguir un equip consistent o l’anàlisi d’idees per convertir-les en oportunitats. A més, hi ha dues sessions de tutoria individual on cada participant pot treballar amb més profunditat el seu propi projecte.

El programa consisteix en dues sessions setmanals, en horari de matí, durant les quals es treballaran conceptes com la innovació, el màrqueting, el lideratge o la internacionalització. A més, els participants comptaran amb el suport d'un tutor que els ajudarà en el procés de desenvolupament del seu projecte amb dues sessions individualitzades. En total són 24 hores lectives, repartides en 8 sessions, més les tutories, de 2 hores. A més, al final del programa es fa una sessió de presentació del projecte, que es prepara de manera específica.


Inscripcions i contacte

Les inscripcions per aquest programa estan obertes a empreses i emprenedors  que vulguin créixer amb eficiència.
Les persones interessades a participar-hi han d'omplenar el formulari adjunt i enviar-lo per correu electrònic a l'adreça ccapitan@innobaix.cat
La participació en el programa és totalment gratuïta.


Més informació

Per més informació a www.innobaix.cat o bé contactar directament amb el Centre de Promoció Econòmica (Tel. 93 775 31 01 o moliempresa@martorell.cat)

Impulsa el teu projecte innovador amb nosaltres! T’esperem!

 

Enllaços relacionats

Sol•licitud de participació Start Up Training 7a edició
START UP TRAINING
INNOBAIX

Orgamice i On Control, empreses del viver, finalitzen amb èxit el programa Start Up Training

Entrevista Montse Diviu de Linx Consulting

 

 

Amb el suport de:

      

Tornar