donem impuls a l'emprenedor!

INNOBAIX START UP ADVANCED

Programa de capacitació d’empresaris i directius d’empreses innovadores o amb alt potencial de creixement, promogut per INNOBAIX conjuntament amb l’Escola de Negocis EADA, i a Martorell impulsat pel Centre de Promoció Econòmica.

Nou programa INNOBAIX “START UP ADVANCED: Fes Créixer el teu negoci”, amb l'Escola de Negocis EADA,  100% SUBVENCIONAT

Innobaix crea el programa Start Up Advanced, novament amb la col·laboració de l’Escola de Negocis EADA , i proposa un salt qualitatiu a les empreses participants.

Des de fa 6 edicions Innobaix i Eada promouen la capacitació empresarial a través de l’Start Up Training, un programa destinat al desenvolupament empresarial de projectes. Ara el programa creix i es completa amb una nova opció, més avançada, pensada perquè les empreses facin un salt qualitatiu que els permeti obrir nous mercats. El nou curs, també amb el suport de l’escola de negocis Eada, aporta noves metodologies per orientar l’empresa al client i augmentar el coneixement de les seves necessitats. En definitiva, les persones que hi participin s’enfocaran sobretot a l’eficiència en les seves organitzacions i per això hi haurà una incidència especial en els aspectes més estratègics, com el project management o el mapa de les accions. Ara bé, el gran benefici del programa rau en les sessions individualitzades, que permeten un seguiment específic de cada negoci.

El nou curs, que s’ha batejat com “Fes créixer el teu negoci”, celebrarà la seva primera edició aquesta primavera, amb 12 places disponibles. En total són 7 sessions: 4 d’elles són formacions teòriques conjuntes, de tres hores cadascuna, i després hi ha 3 sessions de mentoratge individualitzat, a càrrec d’experts en creixement empresarial. Aquestes sessions són d’una hora i mitja cadascuna i permeten els participants obtenir una radiografia acurada del seu negoci, alhora que obtenen valuosos consells orientats específicament al seu cas. L’equip docent el formen Ferran Núñez, consultor estratègic de negoci, Joan-Miquel Piqué, empresari i assessor d’emprenedors i Verónica Platas, pedagoga i experta en desenvolupament competencial i gestió d’empreses.

Objectius

L'objectiu del programa és reforçar les empreses en els seus processos de creixement i s'orienta específicament a persones amb capacitat de decisió dins de l'organització. Amb aquesta iniciativa, Innobaix completa l'oferta de serveis i projectes que ofereix a les empreses de la comarca.

Qui hi pot participar?

Aquesta formació està orientada a persones amb capacitat de decisió dins la seva empresa., i complementa l’oferta de serveis i projectes d’Innobaix a l’acceleració de projectes empresarials.

El programa

Les sessions formatives compten amb el següent contingut:

  • 6 d’abril, de 9:30 a 12:30. Sessió formativa: Re-focus estratègic i Customer Discovery, a càrrec de Ferran Núñez
  • 13 d’abril. Sessió de mentoratge inicial.
  • 20 d’abril, de 9:30 a 12:30. Sessió formativa: Anàlisi de la informació, Customer Discovery i mètode Canvas, a càrrec de Ferran Núñez
  • 27 d’abril. Sessió de mentoratge de desenvolupament.
  • 4 de maig, de 9:30 a 12:30. Sessió formativa: Project Management i Road Maps. A càrrec de Joan-Miquel Piqué
  • 10 de maig, de 9:30 a 12:30. Sessió formativa: Quadre de comandament integral. A càrrec de Verònica Platas
  • 18 de maig. Sessió de mentoratge final

 

Inscripcions i contacte

Les inscripcions per aquest programa estan obertes a empreses consolidades però que vulguin créixer amb eficiència.
Les persones interessades a participar-hi han d'omplenar el formulari adjunt, abans del 15 de març de 2017, i enviar-lo per correu electrònic a l'adreça ccapitan@innobaix.cat
La participació en el programa és totalment gratuïta.


Més informació

Per més informació a www.innobaix.cat o bé contactar directament amb el Centre de Promoció Econòmica (Tel. 93 775 31 01 o moliempresa@martorell.cat)

Impulsa el teu projecte innovador amb nosaltres! T’esperem!

 

Enllaços relacionats

Model participació Fes créixer el teu negoci

INNOBAIX

Orgamice i On Control, empreses del viver, finalitzen amb èxit el programa Start Up Training

Entrevista Montse Diviu de Linx Consulting

 

 

Amb el suport de:

      

Tornar