donem impuls a l'emprenedor!

INNOBAIX START UP TRAINING

Programa de capacitació d’empresaris i emprenedors amb alt potencial de creixement, promogut per INNOBAIX conjuntament amb l’Escola de Negocis EADA, i a Martorell impulsat pel Centre de Promoció Econòmica.

Nova edició INNOBAIX “8ª ed. START UP TRAINING, amb l'Escola de Negocis EADA,  100% SUBVENCIONAT.

Inscripcions fins el 21 de maig 2018 !!!

Innobaix i EADA, en col·laboració amb el Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell, tornen a convocar l'Start Up Training, un programa de capacitació empresarial. El programa, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, s'obre a empreses de la comarca del Baix Llobregat que volen fer créixer el seu negoci.

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa, participa una edició més en el programa Start Up Training. El pròxim 28 de maig es posa en marxa la 8a. edició d’aquest programa formatiu gratuït impartit per l’escola de negocis Eada. Es tracta d’una oportunitat única de formació empresarial per a empreses que volen incrementar el seu potencial. El programa és gratuït i està obert a persones emprenedores i/o directius d’empreses.

Un dels consells que es donen a les escoles de negocis és parar-se, de tant en tant, a repensar l’empresa, els seus objectius i la manera com es treballa. No tothom té ocasió de fer aquesta aturada, i encara menys amb la motivació extra de comptar amb mentors especialitzats. Això és el que ofereix el programa Start Up Training, que organitza Innobaix amb el suport de l’escola de negocis Eada.

En total el programa consta de 24 hores lectives que es faran al llarg d’un mes i mig, en 8 sessions. A més, hi ha 2 hores de tutories individualitzades i una jornada final de presentació de projectes. L’equip docent està format per Ferran Núñez, professor associat en programes oberts del Departament Acadèmic de Màrqueting de l’escola Eada, Manuel Marin, professor associat del Departament de Política d’Empresa i Coordinador del Centre d’Emprenedors d’Eada, Verónica Platas, pedagoga i experta en processos de millora de les persones i les organitzacions i Víctor Moliner, formador empresarial i expert en estratègia, màrqueting estratègic i intern, lideratge d’equip comercial i coaching en vendes.

El programa aborda aspectes com el màrqueting analític i estratègic, el lideratge per aconseguir un equip consistent o l’anàlisi d’idees per convertir-les en oportunitats. A més, hi ha dues sessions de tutoria individual on cada participant pot treballar amb més profunditat el seu propi projecte.
L'objectiu del programa és reforçar les empreses en els seus processos de creixement i s'orienta específicament a persones amb capacitat de decisió dins de l'organització. Amb aquesta iniciativa, Innobaix completa l'oferta de serveis i projectes que ofereix a les empreses de la comarca.

Calendari Sessions

  • 28 de maig de 9.30 a 12.30. Idea i oportunitat.
  • 31 de maig i 6 de juny. 9.30 a 12.30. Màrqueting analític
  • 7 i 14 de juny. 9.30 a 12.30. Màrqueting estratègic
  • 20 de juny. 9.30 a 12.30. Presentació a inversors
  • 21 de juny. 9.30 a 12.30. Lideratge pel creixement
  • 26 de juny. 9.30 a 12.30. Innovació: comercialització, internacionalització i posicionament
  • 9 de juliol. Presentació de projectes
  • Tutories individuals: 12 i 28 de juny

Informació i inscripcions

Les persones interessades a participar-hi han d'omplir la sol·licitud i enviar-la per correu electrònic a l'adreça ccapitan@innobaix.cat.
Cal adjuntar-hi també la fotocòpia del DNI/NIE de la persona participant, el CIF de l’empresa o últim rebut d’autònom i un Word amb la descripció del projecte innovador i el logo o imatge corporativa.

La data límit d’inscripció és el 21 de maig o fins que s’esgotin les places.

La participació en el programa és totalment gratuïta.

 

Enllaços relacionats

Sol·licitud d’inscripció Strat Up Training 8a ed 2018
INNOBAIX

 

      

Tornar