donem impuls a l'emprenedor!

MONOGRAFICS CLUB FEINA

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell organitza els pròxims mesos, a través del seu Club de la Feina, una sèrie de tallers monogràfics gratuïts relacionats amb la recerca de feina per millorar les competències professionals i personals dels seus usuaris a fi de tenir més possibilitats d'èxit en el mercat professional.

En total, hi ha programats quatre tallers monogràfics, cadascun d'ells de diferent temàtica i adreçats a persones en situació d’atur inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell i usuàries del servei.
Els tallers programats són accions formatives puntuals relacionades amb una temàtica concreta d'una única sessió i tenen una durada de 4 hores. La formació és impartida per l’experta Cèlia Hil, orientadora professional, psicòloga, formadora i consultora de Talento Direct.
L'objectiu d'aquestes sessions és el d'oferir a les persones que busquen feina un conjunt d'eines per millorar els coneixements en l'accés al mercat de treball, aprofundint en temes, eines i informacions concretes que poden ser de molta utilitat, tant per facilitar el procés de recerca com per afrontar alguns dels reptes que suposa el fet d’estar a l’atur.

Els monogràfics programats són els següents:

“Com trobar feina si tens més de 40 anys” • 24 de març de 2015 de 9.30 a 13.30 h REALITZAT

“Ets jove i vols treballar? Eines per aconseguir-ho” • 22 d’abril de 2015 de 10.00 a 14.00 h REALITZAT

“Com passar una entrevista de selecció per competències” • 19 de maig de 2015 de 9.30 a 13.30 h REALITZAT

“Com gestionar l’atur amb eines de coaching i PNL” • 11 de juny de 2015 de 9.30 a 13.30 h
 

Amb el suport de:

 

Tornar