donem impuls a l'emprenedor!

FORMACIÓ GARANTIA JUVENIL

Programa específic d'accions formatives en llengües estrangeres i en tecnologies de la formació i la comunicació adreçats a joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica ofereix cursos d’idiomes i de confecció i publicació de pàgines web per a joves inscrits al Sistema de Garantia Juvenil, subvencionats pel Fons Social Europeu, la Iniciativa d’ocupació Juvenil i el Consorci de Formació Continua de la Generalitat de Catalunya.

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell realitzarà a partir de setembre tres cursos:

• Anglès. Nivell B1 (Marc Europeu de Referència)  240 hores / Sessió informativa: 21 de setembre a les 10.30 h
• Alemany. Nivell A1 (Marc Europeu de Referència)  150 hores / Sessió informativa: 21 de setembre a les 10.30 h 
• Confecció i publicació de pàgines web (IFCD0110) Certificat de Professionalitat 560 hores / Sessió informativa: 8 de setembre a les 10.30 h 

Els cursos s’emmarquen dins el programa específic d’accions formatives en llengües estrangeres i en tecnologies de la informació i la comunicació, adreçat a persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil que promou el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

El programa específic es dirigeix a proporcionar a les persones joves una formació en tecnologies de la informació i de la comunicació o en llengües estrangeres, ajustada a les necessitats del mercat de treball, per tal d’atendre els requeriments de productivitat i competitivitat de les empreses i les aspiracions de promoció professional i desenvolupament personal de les persones joves.

La formació és totalment gratuïta i els requisits per participar són tenir entre 16 i 29 anys d’edat, estar en situació d’atur, no estar realitzant cap formació i estar inscrits en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
 

Garantia Juvenil

La Garantia Juvenil és una nova iniciativa de la Unió Europea (UE) per reduir l’atur juvenil amb ocupació de qualitat que té per objectiu que les persones joves que han deixat de treballar o de formar-se rebin en un termini de quatre mesos una oferta de treball, un període de pràctiques, formació en empreses o un curs de formació.
La Garantia Juvenil permetrà a tot jove empadronat a Catalunya rebre una oferta d'ocupació, formació o pràctiques en un termini màxim de 4 mesos, sempre que no hagi participat en altres accions formatives en els últims 30 dies, ni educatives en els últims 90 dies.
 


OFERTA FORMATIVA ADREÇADA A JOVES INSCRITS EN GARANTIA JUVENIL

Els joves interessats poden realitzar les seves preinscripcions als enllaços següents...

"Confecció i publicació de pàgines web (IFCD0110)" · del 28 de setembre de 2015 al 22 de març de 2016, de 15.00 h a 20.00 h

"Alemany. Nivell A1 (Marc Europeu de Referència)" ·  del 19 d'octubre de 2015 al 11 de desembre 2015, de 9.30 h  a 13.30 h

"Anglès. Nivell B1 (Marc Europeu de Referència)" ·  del 11 de gener al 06 d'abril de 2016, de 9.00 h  a 13.00 h
 

                   

Tornar