donem impuls a l'emprenedor!

LLANÇADORA OCUPACIÓ

L'Ajuntament de Martorell, Fundació Telefònica i Fundació Santa Maria la Real col·laboren per posar en marxa una Llançadora d'Ocupació en la ciutat. Començarà a funcionar al març i estarà adreçada a joves que estiguin a l'atur, amb edats compreses entre els 18 i els 29 anys, si són homes; i fins a 34, en el cas de les dones

  

La Llançadora d’Ocupació tindrà cabuda per a 25 joves de fins a 29 anys en el cas dels homes i de fins a 35 en les dones. En la Llançadora t’ajudem a aconseguir feina d’una forma totalment gratuïta.

Treballaràs al costat d’altres persones per desenvolupar la teva capacitat per trobar feina i millorar les possibilitats d’accés a un lloc de treball. Per tot això comptaràs amb l’ajuda d’un Coach en sessions individuals i en equip on es treballaran la Intel∙ligència emocional, La comunicació i la creativitat; Coneixeràs noves tècniques d’elaboració i presentació de currículum; s’entrenarà com afrontar i fer una entrevista de feina; es desenvoluparà mapes d’ocupació; es faran contactes amb empreses i professionals; es treballarà marca personal per diferenciar‐se i posicionar‐se millor en el mercat laboral.

Què fan a la Llançadora?

Els 25 joves que resultin seleccionats per participar en aquesta nova Llançadora, es reuniran diversos dies a la setmana en els locals cedits per l'Ajuntament. Tindran un coordinador o coach, qui establirà un calendari d'activitats per millorar la seva ocupabilitat. Duran a terme sessions de coaching i intel•ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i recerca de feina 2.0; entrenament d'entrevistes personals; elaboració de mapes d'ocupabilitat, visites a empreses, reunions amb emprenedors i processos d'intermediació laboral amb responsables de Recursos Humans.

Canvi d'enfocament

El programa representa una nova metodologia en la lluita contra la desocupació. Tradicionalment, la persona desocupada tenia un comportament passiu. Les Llançadores busquen un enfocament proactiu; que l'aturat descobreixi totes les competències que té per ajudar els altres i trobar feina en equip, sigui per compte d'altri o propi, desenvolupant la seva pròpia idea emprenedora.

Oportunitats reals

L'any passat ja van funcionar llançadores d'ocupació a Barcelona o Lleida, on es van aconseguir una mitjana d'inserció laboral superior al 60%. "L'experiència i el recorregut realitzat en llançadores han demostrat que aquest projecte contribueix de manera significativa a millorar les oportunitats reals dels joves l'accés al món laboral. Amb aquests bons antecedents arribem ara a Martorell", explica Joan Cruz, Director de Fundació Telefònica en Catalunya.

Inscripcions

Les persones interessades a participar disposen fins al 4 de març per presentar la seva inscripció al web de Llançadores (http://www.lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion) o en format presencial, recollint i presentant els formularis al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell (Camí del Riu, s/n • 08760 Martorell)

La Llançadora de Martorell està inclosa en les 145 que Fundació Telefònica i Fundació Santa Maria la Real posaran en marxa aquest any per tot el país, per la qual cosa es compta també amb la col·laboració del Fons Social Europeu.

ENS AJUDAREM A ACONSEGUIR FEINA!

 

Més info

INSCRIPCIONS

PDF Inscripció

Cartell Llançadores

Tornar