donem impuls a l'emprenedor!

JOVES PER EMPRENDRE

El nou programa “Joves per Emprendre”, impulsat pel Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, té com a objectiu formar persones joves del territori per tal que les seves idees emprenedores puguin esdevenir projectes empresarials reals.

INSCRIPCIONS REOBERTES!!

Si ets jove, tens entre 16 i 29 anys i una idea de negoci, fes-la realitat amb el programa “Joves per Emprendre”, rep formació, assessorament i aconsegueix allotjament gratuït durant un any al nou Coworking del Molí Empresa.

A partir d’aquesta setmana s’obre el procés d’inscripcions per participar en el programa.

Es tracta d’un programa formatiu en què 15 joves menors de 30 anys, inscrits en Garantia Juvenil, reben formació, assessorament i suport per desenvolupar diferents projectes d'emprenedoria.

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, esdevé l'escenari on es desenvoluparan les idees empresarials dels joves emprenedors i on aquests disposen d’un espai de treball amb la infraestructura i l'equipament necessari per desenvolupar les activitats de formació i assessorament emmarcades en el programa.

Programa formatiu

Les 15 persones seleccionades per incorporar-se al projecte “Joves per Emprendre” gaudiran de formació i assessorament durant un total de 240 hores,  i durant aquest temps treballaran en el desenvolupament de projectes i models de negoci  per garantir l'èxit de la seva idea en el mercat. En la primera fase del programa realitzaran 200 hores de formació estructurades en formacions grupals (30 hores), formacions individuals (150 hores) i  formació en empresa (20 hores).

En el programa de formació grupal es treballaran diferents àrees de coneixement com el producte, on els equips han d’aconseguir definir les característiques principals del seu primer producte/servei i les seves funcionalitats. En l’àrea de màrqueting i comunicació els participants han d’aconseguir definir els missatges clau per als diferents segments de client, el seu posicionament i imatge corporativa, així com treballar l’elevator pitch tant per a clients, com per agents i inversors.

Els emprenedors també treballaran el mercat, on han d’aconseguir millorar el coneixement dels clients, les dinàmiques del sector i la seva diferenciació respecte a la competència, i han de definir les característiques que ha de tenir l’equip per aconseguir un creixement controlat amb la distribució de rols, responsabilitats i alternatives de contractació. Durant la formació grupal també es tracta el tema legal, registre de marca i procés de constitució de l’empresa, i els temes econòmics-financers com les necessitats financeres durant la vida del projecte, indicadors i projeccions econòmiques. L’estratègia i la definició del model de negoci i el tema comercial també es treballen en aquesta fase.

La següent fase del programa consisteix en l’acompanyament del projecte empresarial, i durant 40 hores els seleccionats gaudiran d’acompanyament empresarial en matèria de model de negoci, finançament, internacionalització i creació d’empresa. Finalitzada aquesta fase es procedirà a la constitució de les empreses creades en el marc d’aquest programa.

Coworking Molí Empresa gratuït

Més enllà de l’aprenentatge adquirit, els joves que hi participin i finalment constitueixin la seva pròpia empresa també opten a rebre allotjament gratuït durant un any al nou espai Coworking del Molí Empresa per tal de facilitar la posada en marxa dels seus negocis.

Requisits participants

Per accedir al programa “Joves per Emprendre” els participants han de ser joves menors de 30 anys, que no estiguin estudiant ni treballant, inscrits a Garantia Juvenil en el moment de l’inici del programa i que vulguin tirar endavant un projecte empresarial.
Si encara no estàs inscrit a Garantia Juvenil realitza la teva inscripció en aquest enllaç, o vine al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner i t’ajudem en el tràmit.

Inscripcions i inici

El període de recepció de participants i candidatures està obert de nou!!!
Les inscripcions s'efectuaran a través del lloc web www.moliempresa.cat omplint un senzill formulari en línia.
FORMULARI INSCRIPCIÓ.

 

Tornar