donem impuls a l'emprenedor!

MASER SERVICES, Gestió i administració de comunitats

http://www.maserservices.com
Carrer Cervelló, 4
930175027
info@maserservices.com
Administradors de finques

La professionalitat és la nostra millor referència. Una comunitat ben administrada fa que el valor del seu habitatge augmenti. Si vols estalviar amb Maser Services pots. L’equip professional que forma part de Maser Services, integrat per administradors de finques i altres professionals del sector immobiliari, compta amb una experiència de molts anys en l’àmbit de l’administració de finques.

Les nostres eines exclusives possibiliten l’accés als propietaris a tota la informació de la seva comunitat de forma transparent i personalitzada (actes, juntes, contractes, comptes bancaris, etc …) i l’accés directe entre comuners i administració. Des de Maser Services SCP seguirem treballant diàriament per millorar en tot el relacionat amb la seva comunitat de propietaris i en el que ens diferencia de les altres administracions de finques: Claredat, Transparència i Comunicació.

Serveis afegits:

    Gran experiència
    Professionalitat i serietat
    Atenció personalitzada
    Màxima qualitat
    Assessorament
    Personal qualificat

 

¿Necessita un professional per realitzar un servei a la seva empresa, llar o comunitat?

Com a valor afegit posem a la seva disposició una àmplia selecció d’empreses de serveis i professionals col·laboradors de Maser Services, que li enviaran pressupostos perquè pugui escollir el que més li convingui.

Veure totes les empreses