donem impuls a l'emprenedor!

Dolors Gonzálvez Playà, Traducció tècnica

http://about.me/dolorsgonzalvezplaya
Martorell
937752295
info@playatranslation.com
Serveis a les empreses
  • Traductora tècnica d'alemany i anglès a castellà i català.
  • Especialitzada en automoció, enginyeria mecànica, SAP i indústria química (seguretat i protecció, materials, fitxes de dades de seguretat, REACH, CLP).
  • Professional independent en actiu des del 1998. Porto uns quants milions de paraules traduïdes i l'aventura continua.
  • Experiència internacional al Canadà (anglòfon i francòfon), Alemanya, Regne Unit i Dinamarca.

Us convido a descarregar-vos, de franc, la guia per encarregar traduccions des del lloc web http://www.fit-ift.org/vous-cherchez-un-traducteur/ (disponible en català, castellà, anglès, francès, rus, japonès, italià, alemany, neerlandès, txec, portuguès, grec i islandès), on trobareu la resposta a molts dels vostres dubtes sobre la traducció i la interpretació. També us ajudarà a destriar el gra de la palla i a estalviar-vos maldecaps: cuideu la imatge de la vostra empresa i contracteu els serveis d'un professional qualificat, que us assessorarà en totes les vostres necessitats lingüístiques i us ajudarà a garantir una imatge impecable de l'empresa a l'estranger.

  • Llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Pompeu Fabra.
  • Sòcia de la Sociedad de Técnicos de Automoción (STA), la Bundesverband der Dolmetscher und Übersetzer (BDÜ) i l'Associació Professional de Traductors i Intèrprets de Catalunya (APTIC).
  • Clients satisfets a Alemanya, els Països Baixos i França, entre d'altres. Una de les frases que molt amablement m'han dedicat: "On the basis of the excellent experience we have had with Ms. Gonzálvez Playà, we can fully recommend her."
Veure totes les empreses