donem impuls a l'emprenedor!

Promoció Econòmica orienta joves vers l'emprenedoria com a possibilitat laboral

01/06/2013 00:00

El Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell i el Viver d’Empreses del Molí Empresa han realitzat aquest divendres una xerrada de sensibilització sobre emprenedoria. Anava dirigida als alumnes del Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) de Comerç i Màrqueting i l’ha impartit la cap del servei de Promoció Econòmica, Carme Moles.

El PQPI és un programa impulsat per la Generalitat de Catalunya envers els joves que han finalitzat l’ensenyament secundari obligatori (ESO) i que no han obtingut la qualificació de graduat. En concret, els participants de la sessió estan cursant un PQPI de Comerç i Màrqueting.

La xerrada sobre emprenedoria tenia com a objectiu sensibilitzar aquests joves en l’objectiu de treballar amb idees, per poder despertar el seu interès emprenedor. Des del personal que els forma es vol insistit en la idea que l’emprenedoria pot ser una possibilitat per al seu futur laboral, malgrat la dificultat del moment.

Els joves que formen part del Programa de Qualificació Professional Inicial reben una formació bàsica i professional per tal de facilitar-los la incorporació al món laboral o bé la continuïtat de l'itinerari formatiu, especialment en la formació professional específica de grau mitjà, un cop superada la prova d'accés.

Veure totes les notícies