donem impuls a l'emprenedor!

94 candidatures de 59 empreses i 5 instituts del Baix Llobregat Nord competiran al 10è Concurs d’Iniciatives Empresarials “Fem Xarxa, Fem Empresa”

14/10/2019 12:37

En aquesta 10a edició dels premis s'han presentat 94 candidatures, de les quals 80 pertanyen a candidatures de 59 empreses i 14 a projectes d'instituts. Les candidatures empresarials es presenten per les següents categories; 41 candidatures a sector serveis, 25 a sector comerç, 9 candidatures a millor empresa en creació de llocs de treball i 5 candidatures com a millor parada de mercat. Les 14 candidatures presentades a idees joves pertanyen a 8 projectes de cicles formatius, 4 projectes de 4t d’ESO i 2 projectes de batxillerat. Els participants han presentat candidatura en una o diverses categories del certamen.

El 10è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord, que organitza el Programa supramunicipal “Fem  Xarxa, Fem Empresa”, ha superat la participació d’empreses, emprenedors i instituts del 9è Concurs, fent un pas endavant en la seva consolidació. El Concurs ha estat impulsat pels serveis de Promoció Econòmica d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.

Les  candidatures presentades seran valorades pel jurat del concurs, experts en emprenedoria i empresa, de l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona, Pimec (Delegació Baix Llobregat), Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona (Delegació Baix Llobregat), Departament de Comerç i Turisme de la Generalitat, Catalunya Emprèn, Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i 2 representants d’Ensenyament de Serveis Territorials del Baix Llobregat per valorar les idees joves.

L'acte de lliurament de premis d'aquesta 10a edició del concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord se celebrarà el pròxim 21 de novembre de 2019  al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell. 

Les millors empreses en creació de llocs de treball, serveis, comerç i parada de mercat aconseguiran un premi de 2.000 € pel guanyador i pels dos finalistes un premi de 500 € cadascun, i a les millors idees joves de negoci, premi de 3.000 € repartit entre els centres d’ensenyament i els alumnes participants, a més de la publicació dels projectes a un mitjà de comunicació d’àmplia difusió al territori.

Més info

www.moliempresa.cat

Veure totes les notícies